5 вересня 2020 09:33
7

Руслан РОТАНЬ: "Арбитр ошибся, но пускай этот промах разбирает УЕФА"

Після матчу відбірного турніру Євро-2021 (U-21) Данія — Україна (1:1) головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань відповів на кілька запитань офіційного сайту УАФ.


— Руслане Петровичу, яким буде ваш коментар щодо гри в Ольборзі?

— Я задоволений діями своїх підопічних. Хлопці молодці, вони виконували всі вимоги тренерського штабу, було видно структуру гри. Збірна України за всіма показниками перевершила свого опонента, але футбол — така річ, що в ньому не завжди перемагає найсильніший.

— М'яч у наші ворота в компенсований час був забитий із порушенням правил?

— Вважаю, що арбітр у цьому епізоді помилився. І, на жаль, це сталося в поєдинку за участі збірної України, що не дозволило нам узяти заслужені три очки. Ми вже нічого не можемо змінити. Нехай цей промах рефері розбирає УЄФА.

— Сьогодні у складі української «молодіжки» на полі з'явилося кілька дебютантів...

— Вони молодці, не знітилися. Хлопці прагнули показувати все те, про що ми їх просили. Із таким темпом вони будуть швидко прогресувати.

— Така осічка зробить команду сильнішою?

— Безумовно. Тепер усі наші думки — про гру зі збірною Фінляндії. У нас буде кілька днів, щоб відновити хлопців фізично й психологічно. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, і я вірю, що в Гельсінкі команда зможе показати якісний футбол, а з ним — і позитивний результат.
Какое нам дело до разбора судейской ошибки в УЕФА? Два очка нам это не вернет. Свою тренерскую несостоятельность признать мужества и совести не хватает? Подал бы вовремя в отставку и дал шанс квалифицированному тренеру исправить ситуацию, заслужил бы уважение, а так после отставки, в клуб тренировать вряд ли позовут.
І я вважаю що рефері помилився у цьому епізоді.
Але призначення Ротаня головним тренером молодіжки - непоправна помилка самого Руслана і особливо Павелка. Бомж протягнув землячка просто так і підлизнув своєму шефу Коломойському.
Русик ты просто не тянешь......
помилилася федерація призначивши тебе тренером збірної. без заслуг, без досвіду. але ж там кум. тому можна. а думка вболівальників? н.. вони ж не спеціалісти
Сховати
Владимир,
Блат сильнее совнаркома!
То есть, судьи ошиблись, а тренер, упорно ставящий в ворота голкипера, который на протяжении отбора, постоянно лажает, не ошибся?
Сховати
Ватель, С Ротаня тренер, как с меня Роналду, он не может понять этих простых и очевидных вещей