3 вересня 2020 08:49
5

Олег НЕМЧИНОВ: "Два клуба на НСК "Олимпийский" - это хорошо"

Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов вважає позитивним те, що на НСК «Олімпійський», який належить державі, відтепер проводять свої матчі два українські футбольні клуби: «Динамо» та донецький «Шахтар».

Про це він заявив під час онлайн-брифінгу за підсумками засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз, коли база «Шахтаря» після того, як вони виїхали з окупованого Донецька знаходиться у Києві, тому мені здається, що вони просто оптимізували свої потоки. Вони все одно у Харків на матчі літали з Києва. Це нормально, коли державне підприємство максимально використовує свої можливості. Два клуби – добре», - сказав Немчінов.

Водночас він нагадав, що раніше «Шахтар» грав на «Арена Львів», але був змушений покинути Львів через те, що вважав, що там його не сприймають глядачі.
И это понятно, во Львове за кротоферму никто не болел и не ходил на стадион, а в Киеве(не собираюсь быть толерантным), даунецкого быдла до хера!
Интересно, на каких болельщиков рассчитывает "Шахёр" в Киеве? Всё делается для того, чтобы угодить Ахметову и накакать "Динамо". А по логике Немчинова надо пустить на Центральный стадион Киева и другие команды Донецка и Луганска. Всё это от того, что чиновники типа Немчинова не киевляне и не знают спортивной истории Киева. Для них главное деньги Ахметова и других украинских барыг.
... а типу в києві сприймають
Сховати
Waldemar, В Киев переехало много богатого ворья из Донецка, поэтому хоть какая-то поддержка у кротов будет.
Сховати
Василь Лановий, маєте рацію. Але я маю на увазі СПРАВЖНІХ КИЯН!