2 вересня 2020 23:05

Накануне старта в Лиге наций: предматчевая тренировка и отъезд Шапаренко

Передігровий день приніс збірній України різні новини. Перша була хорошою — усі ПЛР-тести показали негативний результат, а це означає, що всі в таборі синьо-жовтих здорові.


Однак медичний офіцер Максим Бецко, який ретельно контролює дотримання вимог карантину, резонно наголосив, що послаблювати пильність немає жодних підстав. Завтра в першій половині дня на збірників знову чекає тест — цього разу для отримання дозволу на виліт до Іспанії.


Фото Павла Кубанова


Інша новина неприємна: через ушкодження задньої поверхні стегна не зможе допомогти команді Микола Шапаренко. Тож київський динамівець уже в обід вирушив до столиці.


Після дня, проведеного у готелі, збірники з особливим піднесенням сприймають сам факт виїзду на тренування, що у прямому сенсі є ковтком свіжого повітря.


Фото Павла Кубанова


У передігровому занятті взяли участь 27 гравців - усі здорові, які є в команді. Із цього числа Андрій Шевченко сьогодні вибере 23-х виконавців, які ввійдуть до офіційної заявки на матч зі Швейцарією. Часу для цього в коуча є рівно до опівночі.