2 вересня 2020 11:01
4

"Динамо" и "Днепр-1" подписали договора на трансляцию матчей с 1+1 media

Група 1+1 media повідомила про зміни в програмуванні спортивного контенту. Програма «ПроФутбол» більше не виходитиме в ефірі, медіахолдинг зосередиться на футбольних трансляціях, зокрема, уже є домовленості з футбольними клубами «Динамо» та «Дніпро», тривають переговори з іншими ФК. Про це повідомляє прес-служба групи.


У серпні 2020 року програмі «ПроФутбол» виповнилося 10 років. Випуск від 16 серпня 2020 став останнім в історії телепередачі.

«Низка причин, зокрема, вплив карантину на зменшення кількості спортивних подій і, відповідно, контенту власного виробництва; а також неможливість довгострокового планування, спричинена карантином, і зниження глядацького попиту на спортивний контент на телебаченні загалом призвели до необхідності переглянути стратегію розвитку спортивних проєктів медіагрупи», — повідомляє група.

«Ми щиро вдячні команді «ПроФутбол» за співпрацю і величезний внесок у розвиток спортивної освіченості українців та підтримку вітчизняного футболу. Це були чудові 10 років, сповнені драйву, азарту, вболівань, позитивних емоцій, високих стандартів і показників — і вони відтепер є невід’ємною частиною історії 1+1 media», — говорить Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Прес-служба групи повідомляє, що наразі управління спортивних проєктів 1+1 media на чолі зі Степаном Щербачовим «аналізує глядацький інтерес і шукає нові формати спортивного контенту, у тому числі в синергії телебачення та діджиталу. Компанія вносить всіх співробітників програми у кадровий резерв та розглядає можливість залучення колег до інших поточних проєктів групи».

Також, за повідомленням групи, 1+1 media повертає до ефіру трансляції футбольних матчів. Наразі холдинг підписав договори з футбольними клубами «Динамо» та «Дніпро», завершуються перемовини з низкою інших клубів. Наступної п’ятниці, 11 вересня, о 19:00, на телеканалі «2+2» відбудеться трансляція зустрічі команд «Динамо» — «Десна».

Нагадаємо, «ПроФутбол» — футбольно-аналітичне ток-шоу, у студії якого обговорювалися найяскравіші моменти матчів Ліги Чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, Ліги Чемпіонів України й водночас Першої та Прем’єр-ліги України, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи, прогнози, чутки. Уперше програму «Профутбол» на своїх екранах глядачі побачили 30 серпня 2010 року.

До червня 2020 року «ПроФутбол» виходив на телеканалі «2+2», а із червня — на каналі «УНІАН». Першими ведучими програми були Лідія Таран та Костянтин Андріюк, а з березня 2011 постійними ведучими стали Ігор Циганик та Олександра Лобода. Команда «Профутбол» налічувала близько 30 професіоналів, серед яких випускові редактори, кореспонденти, а також ведучі та адміністративний персонал спортивного напряму 1+1 media.

Останній ефір програми відбувся 16 серпня 2020 року.
как я понимаю, мы остались на условиях старого жирного контракта 1+0.5 млн на счет урезания несмотрибельных клубов.
Сховати
Умник, нет, там денег нет. Политика сугубо. Плюсы не собираются больше тратиться на футбол особо
Шкода що нема більше "профутболу". але добре що плюси показують матчі ДК.
Сховати
Waldemar, из этой новости выходит, что Фирташ решил не давать деньги Суркису, и потому Динамо осталось на "плюсах", и то что рейтинги "ПроФутбола" были настолько низкие, что ее решили реформировать, думаю если на "плюсах" будут хотя бы 3 клуба, то футбольную передачу будут выпускать, не "ПроФутбол", но что-то подобное.