31 серпня 2020 08:24

Новости из лагеря сборной Украины: приезд Михайличенко, Ярмоленко и Макаренко

Після чотирьох інтенсивних тренувальних днів коуч синьо-жовтих Андрій Шевченко дещо зменшив навантаження збірникам. До того ж до Харкова повернулася спека, і про попередні комфортні для роботи умови залишилися лише спогади.


При температурі +30 працюється не так жваво. Щоправда, рятує затінок, який від шостої вечора поступово закриває майже весь газон «Сонячного». Хочеться відзначити якісну роботу колективу стадіону, який підготував, без перебільшення, ідеальне поле. Упродовж п’яти днів до трав‘яного килима немає жодного зауваження — одні компліменти від тренерів та гравців.


Сьогодні ввечері команда перш за все добре розім’ялася під керівництвом Андреа Аззаліна. Після цього футболісти тактично відпрацьовували структуру гри з моделюванням різних ігрових ситуацій. Таким чином, відбувається логічне продовження роботи, яку від початку збору виконує команда.


Після насичених занять тренери запропонували підопічним відновлювальні вправи: можна було пограти в тенісбол, що обожнюють практично всі футболісти.

Сьогоднішнє тренування стало першим у лавах національної команди для Богдана Михайличенка. Пізно ввечері до збірної приєднаються Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко. Заключна група із п’яти гравців (Яремчук, Пластун, Безус, Соболь та Харатін) прибуде до Харкова під кінець понеділка.

Олександр Гливинський