23 серпня 2020 11:08

Новости клубов ПФЛ: "Волынь", "Оболонь" и "Авангард" определились с новыми тренерами

Уже наступного тижня представники першої та другої ліг розпочнуть сезон матчами першого попереднього етапу Кубку України.


Не дивно, що підготовка команд цих дивізіонів до нових випробувань — у розпалі. Перед першими тренуваннями після відпустки футболістам луцької «Волині», київської «Оболоні-Бровар» та краматорського «Авангарду» були представлені нові головні тренери, відповідно Василь Сачко, Валерій Іващенко та Олексій Городов. Їм слід буде передусім зосередитися на вирішенні кадрових питань. Зокрема, «Волинь» уже залишили гравці основного складу Денис Кожанов, Станіслав Куліш, Валерій Сад та Денис Норенков. Поки що лише «Металіст 1925» не визначився, хто очолюватиме команду на постійній основі.


Тим часом у першоліговому «Кремені», біля керма якого минулого тижня став відомий фахівець Олександр Головко, анонсували появу перших легіонерів. А ось керівництво ФК «Балкани» вирішило, що в новому сезоні команда із Зорі виступатиме не в першому дивізіоні, а в другому. За словами головного тренера «Балкан» Андрія Пархоменка, оскільки у групі «Б» гратимуть переважно команди із сусідніх областей, це дозволить зекономити значні кошти тільки на переїздах.


Що ж до останніх контрольних матчів, то тернопільська «Нива» у Львові декласувала «Карпати» — 3:0, ще один новачок першої ліги, «ВПК-Агро», у гострій боротьбі поступився в гостях елітній «Олександрії» — 0:1, а повторний поєдинок херсонського «Кристалу» й криворізького «Гірника» завершився підписанням мирної угоди — 2:2.