18 серпня 2020 20:24

Тарас МИХАЛИК: "На профессиональном уровне уже достаточно, наигрался. Буду выступать с аматорами"

Захисник Тарас Михалик планував дограти останній сезон у складі "Волині", допомогти команді здобути путівку в УПЛ, а вже потім завершити ігрову кар'єру. Проте, "хрестоносці" у вирішальному двобої поступилися "Минаю" і не змогли підвищитися у класі.


FootBoom звернувся до 36-річного ексгравця збірної України щодо його подальших планів на майбутнє.

- Ще пограю для себе в аматорах. На професійному рівні вже досить, награвся. Бачите, хотів допомогти "Волині", але не вийшло.

- Вас не звали професійні клуби?

- Я ні з ким не спілкувався на цю тему. До того ж, настрій був не дуже. Останні п'ять матчів грав на уколах, адже були певні проблеми з коліном. Наразі заліковую ту травму, після якої запалилося коліно. І буду потроху завершувати ігрову кар'єру.

В мене є товариш, який тримає команду. Вона грає на аматорському рівні, на область. Буду для себе займатись, не можу зараз просто взяти і кинути футбол. І що потім, сидіти вдома на дивані?

- Як називається команда?

- "Вотранс".

- Якийсь час ви пограєте в аматорах. Що потім?

- Зараз буду визначатися. На тренерську категорію С я вже навчаюся. Побачимо. Треба спробувати на найнижчому рівні, з низів. Якщо це твоє, то далі займатися і вчитися. А то у нас в Україні тренерів більше, ніж команд.

Не бачу сенсу просто навчатися для галочки. Якщо тренерська стезя це моє, то буду й надалі продовжувати вдосконалюватися, а якщо зрозумію, що то не моє, то немає сенсу. Можна сказати, що я перебуваю у творчих роздумах.

Сергей Левченко