13 серпня 2020 16:39
17

"Зачем бросать фолловерам кость "рускаго мира". Журналист - о высказываниях жены Руслана Малиновского

Журналист Руслан Свирин на своей странице в Facebook прокомментировал заявления жены полузащитника сборной Украины Руслана Малиновского Роксаны.


- Малиновський вперше зіграв у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. І востаннє. Чому не пройшов далі зі своєю командою? Хоч шанси мав до останнього. Маю свою версію. Ефект бумерангу. Вчора перед матчем Аталанти з ПСЖ натрапив на замітку про те, що дружина лідера збірної України, а багато хто Малиновського таким вважає, в інстаграмі запостила відверту думку. Мовляв, українська їхній донці не буде потрібна. В побуті спілкуються на руском язикє, а народилася мала в Італії, то рідна в неї італійська. "Ну що, нема клепки подумати, перш ніж писати?", - відреагував я, для кого російська, вибачте, рідна. Чи гарне життя в Італії засипало батьківські джерела? Прогуглив, наче Малиновський не з Луганська, не з Донбасу. З Житомира, де до української ставлення позитивне. Можна вдома хоч якою хочеш спілкуватися, але ж ти медійна особа, навіщо кидати фоловерам яких не одна сотня в інстаграмі, а може і більше кістку "рускага міра", запускати зневажливість до української. Та Україна твого чоловіка лідером національної збірної зробила! То нехай перемагає ПСЖ. Хоч у мене в Парижі перед матчем ПСЖ - Динамо ще за Сьоміна куртку поцупили на передматчевій пресусі. Але то вже давня історія, - написал Свирин.


Свирин легким росчерком разделил людей на условные "Житомир" и "Луганск". Жаль, что никого это не смущает. Людей надо оценивать по тому, как они - поставили диагноз, заасфальтировали дорогу, почистили канализацию, сыграли в футбол, и так далее - по тому, насколько профессиональную они работают на благо страны. А пока мы будем оценивать людей по языку, лозунгам и ответу на вопрос "чей Крым?", будем жить в дерьме и коррупции, на радость мордору, именно такая Украина им и нужна.
Никто не видит в посте Свинина разделения страны и общества? Бедная, бедная наша страна
Сховати
Свирина, сори за Т9
ДА там его баба им манипулирует как хочет, это по интервью было видно, право голоса явно не за ним в их семье.
Так а что не так жена сказала?
Помойму это гон сто стороны журналиста уже
Можно в вышиванке воровать и разрушать страну, а можно, будучи русскоязычным, на передке отдавать жизнь за ту же страну. Но это очень неудобная тема для многих, если убрать языковой вопрос, придется говорить о чем то конкретном, а там -...
Сховати
dmitrydvk, хіба з цим хтось сперечається? Питання ж в іншому. Свірін все правильно написав.
dmitrydvk, Как русскоязычный, который помимо русского знает еще 3 языка, основной русский для меня есть моей личной ущербностью и иного языка, кроме украинского, в Украине быть не должно.

ПС
Пока основной ущерб нанесен Украине телами в лаптях, в вышиванках в основном ее защищают
так жена же из севастополя
Да сколько можно печатать этих превдопатриотов! Патриотизм не выражается в том, на каком ты языке говоришь! А глоры, которые кричат на все стороны, що в Україні треба виключно спілкуватися українською, сначала пусть выучат историю нашей страны и осознают(хотя вряд ли) почему у нас в стране столько людей общаются на польском, румынском, венгерском, русском и других языках, но они являются большими украинцами, чем те, кто в вышиванках моросит херню українською!!!
Сховати
KogdaZima, питання не стільки в тому, якою мовою тобі зручніше розмовляти в даний час, а в тому, яку мову ти відстоюєш як національну. Історія, про яку ти згадуєш, є історією приниження та фізичного знищення нації, її культури і мови, найвизначніших носіїв цього багатства. І , якщо ти українець а не просто псевдо-громадянин, маєш це усвідомлювати і діяти на користь майбутнього через теперішнє! Немає більших чи менших українців. З 2005 уже якось можна було б це зрозуміти. Намагайтеся люди, щоб не було запізно!
KogdaZima, 100%
dmitrydvk, +100500 меня часто обвиняют в фб урапатриоты что я пишу на языке агрессора, не смотря на то что я в июне-июле 14 покорял Счастье -Веселую Гору - и поселок Металист 6км от Луганска. И таких обвинителей пред -пруди..(
П - патріотичність якої нажаль не вистачає в наших людях. Малиновський з Житомира там важко знайти російськомовного. Якби він був патріотично вихований то на такій тупій пи*ді не женився б. А так виходить розводимо малоросів......
Все по делу сказал!
А почему сыграл в ЛЕ, а не в ЛЧ?????????
Вообще не проверяете, что печатаете???