13 серпня 2020 12:08

"Львов" начал второй сбор, а Цецадзе анонсировал появление новичков

У вівторок, 11 серпня, «синьо-золоті леви» розпочали другий етап підготовки до нового чемпіонату Favbet ліги. Заключну частину передсезонних зборів львів’яни проведуть у рідному місті.


Опісля підготовчих спарингів з «Поліссям» (Житомир) (1:1) та тернопільською «Нивою» (2:2) завершилася перша фаза підготовки підопічних Георгія Цецадзе до нового сезону. У понеділок, 10 серпня, гравці отримали вихідний. Відтепер, тим не менш, тренувальний календар основної команди «Львова» буде більш насиченим. Гравці тренуватимуться двічі на день та отримають більше теорії. Окрім того, головний наставник ПФК «Львів» Георгій Цецадзе ще анонсував появу новачків напередодні старту сезону.


Спарингів на другий підготовчий збір не заплановано. Ігрову практику «синьо-золоті леви» отримають вже у 1 турі оновленого чемпіонату, який стартує 22 серпня. Майбутнім суперником, нагадаємо, стане одна з команд ПФЛ, а саме: ФК «Інгулець» (Петрово), ФК «Агробізнес» (Волочиськ), ФК «Минай» (Закарпаття) або ФК «Волинь» (Луцьк). «Рух» і «Львів» розвели у календарі стартового туру, у випадку виходу «жовто-чорних» в УПЛ. Остаточно ім’я нашого опонента стане відоме 13 серпня, після матчів 30 туру ПФЛ.