5 серпня 2020 19:45
3

Вячеслав СВИДЕРСКИЙ: "Что повлияло на переход Луческу в "Динамо" - для меня загадка"

Колишній захисник збірної України і "Шахтаря" В'ячеслав Свідерський в інтерв'ю "Футбол24" прокоментував призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера "Динамо".


- Як і всі вболівальники Динамо, а також спеціалісти, я здивований цим переходом. Мені цікаво, але в той же час – трохи незрозуміло. Багато чуток про те, що він "не так" пішов із Шахтаря і тепер хоче щось довести своєму колишньому клубу. Усі ці нюанси мені невідомі.

Луческу – тренер емоційний, з амбіціями. Але він вже добився у своїй кар’єрі багатьох успіхів. Що вплинуло на його перехід у Динамо – для мене загадка. Цікаво, як ситуація розвиватиметься далі. З таким нагнітанням фанатів я не знаю, для чого це Містеру. Працювати доведеться у складній атмосфері. До того ж, у поважному віці – йому виповнилося 75.


Олег Бабій

ще треба було Свідерського тренером динамо поставити
Я не сторонник Луческу в "Динамо", но он единственный, кто не будет терпеть "зону комфорта" и заговор игроков; что-то да улучшит дед!
А кто такой Свидерский я например вспомнил с трудом - игрок который ни в одной команде не отыграл и половины матчей сезона?
И за что Блохин его в Сборную приглашал?
Сховати
YARY, единственный??? Из всего персонала Динамо, возможно. Но точноне единственный из всех возможных вариантов. Но то таке