27 липня 2020 21:31
130

Ультрас "Динамо" - Мирче Луческу: "Вы все правильно поняли: нормально работать здесь не сможете"

Ультрас "Динамо" у своєму телеграм-каналі прокоментували чутки про відхід Мірчі Луческу з київського клубу.


"Сьогоднішній день подарував нам промінь надії на здоровий глузд щодо можливої співпраці "Динамо" і Мірчі Луческу.


Мірчо, ви все правильно зрозуміли: нормально працювати ви тут не зможете. Ваша поява в Києві у вівторок 28 липня може означати лише одне: ви обрали гроші і вбили клин між командою і вболівальниками. Обіцяємо вам не тільки "теплий" прийом, а й найскладніші умови для роботи. Це будуть самі непрості мільйони євро у вашій кар'єрі.


Київ ніколи не буде для вас таким же привітним як Донецьк. І ми точно не забудемо ваші слова, що Україна та росія - це одна країна. Для нас честь, гідність та історія важливіші за гроші, кубки та медалі. Ми ніколи не відступимо від своїх принципів та переконань.


До виходу команди з відпустки у вас ще є шанс зробити правильний вибір та спокійно собі відпочивати. Так само є такий шанс і у керівництва "Динамо", - йдеться у повідомленні.

Это точно ультрас ДК?
Уважаемые коллеги, без ультрас не будет нормальной поддержки! Весь стадион будет сидеть щёлкать семки, пить пиво и максимум гудеть в сельские дудки! Так что не гоните! Ультрас-ЭТО ГЛАВНЫЕ ФАНАТЫ!
Сховати
Paramon1927, а ещё без ультрас не будет мата на стадионе, драк, фаеров, расизма.
Без ультрас будет цивилизация на стадионе, быдла обкурившегося не будет. Я помню как повёл первый раз сына на стадион. Пьяное быдло, поовацируещее всех. Мордобой и беспредел. Чем так, так лучше без них.
Paramon1927, Без них плохо, но такие как они сейчас, они нахрен не нужны.
Новый слоган ультрас - "З Динамо Київ Назавжди...ну почти назавжди"
Я вот не пойму почему некоторые напали на ультрас? При чём тут штрафы, расизм и всё остальное?Сейчас речь идёт КОНКРЕТНО О ЛУЧЕСКУ! Вы хотите чтоб этот вшивый лицемерный цыган тренировал Динамо после всего что он на него вылел? Или у вас память короткая?
Сховати
Paramon1927, да потому, что когда сердца довели клуб до очередного пробитого дна, то они молчали. Когда кроты переехали играть на Олимпийский - они молчали... Перечислять можно много и долго.
И только сейчас они вдруг перья распушили и начали угрожать.
Сховати
Eternityoflife, у каждого есть своё личное мнение! Я выступаю и против Луческу и против сердец! Если у Суркиса есть деньги на зарплату будулаю, то и на другого иностранного тренера найдутся деньги, а на Скрипника так тем более! В чём проблема? По поводу переезда кротов в Киев-это чисто финансовый вопрос и юридический вопрос, ультрас на на Суркиса в данном вопросе повлиять не могут, тут нужны акции протеста против кротов!
Сховати
Paramon1927, так почему здесь они акции протеста устраивают, а в вопросе кротов на Олимипийском они никому не угрожают, например, что будут срывать матчи кротов, и не устраивают акции протеста?
Я, к стати, тоже не в восторге от назначения Луческу, если что.
Paramon1927, Во-первых, видите в чём дело, мне лично важно как играет команда. Рисунок игры, построение и т.д. Луческу возможно единственный тренер который в данном Динамо покажет игру.
Во-вторых, на сегодняшний день, он тренер Динамо Киев. Он тренер команды которую люблю. Много раз пытался забить на Динамо, бл*ть не выходит. Я защищаю свою команду в лице тренера, от кротов и в том числе от ультрас. Мне кажется ниже своего достоинства оставлять на расстрел человека, который хочет что-то изменить в Динамо. На него сейчас такое дикое давление со всех сторон, мне просто это не приятно.
В третьих, я действительно не люблю ультрас. Они придурки.
Сховати
"Луческу возможно единственный тренер который в данном Динамо покажет игру." - воу-воу, палехче. Настолько фанатеть от Будулая может разве что сам Суркис.
Сховати
За Динамо без Луческу, ты можешь себе представить насколько ты мне не интересен, что я вынужден фанатеть от Луческу?
меня отец взял на футбол еще дошкольником...я смутно помню рыжего долговязого крайка или мне кажется так, но вся его тренерская жизнь прошла на моих глазах...и до сих пор живу с памятью тех побед, той гордостью и радостью, а теперь только стыдом и болью от такой игры моего "динамо"...да, мне Луческу тоже не нравится, как человек, но он профи, какого у нас не было после ВВЛ, и я готов даже черта пригласить, пусть только поставит игру...я о своем шкурном: у меня не так много времени ждать...вся череда этих " с динамовскими сердцами???" и с полробными конспектами тренировок ВВЛ никогда его не заменят - второго Лобана не будет, но то что клубу нужен настоящий тренер - это очевидно, и я именно этого жду от Луческу, и мешать ему - это ставить подножку клубу
Paramon1927, простите забыл написать. Я против ультрас потому что они считают, что хамскими методами они могут навязывать Суркису что хотят. Возомнили себя большими людьми, и думают что они могут влиять на что-то
Paramon1927, ...а чому Ви так вважаєш? ...що мова тільки про Луческу? Якщо в загальному то Ультрас жаліються на те скільки Луческу шкоди Динамо приніс, так от деякі навели факти, скільки безпосередньо Ультраси нанесли шкоди Динамо. Тут про фактаж, і нічого крім цього...
Сховати
Ті матеріальні витрати не йдуть ні в яке порівняння з тією "звуко-візуальною" психологічною підтримкою, яку вони роблять на стадіонах. А яка користь від кузьмічів і глорів, які згадують про команду, лише коли вона перемагає?
Мне тоже не нравится Луческу в Динамо. Но надо мирно закрыть этот вопрос. Нужно чтобы Луческу отказался...
Такое впечатление, что ультрас ДК это вредители, которых устраивает, когда Динамо пробивает очередное дно, устраивают кроты на Олимпийском, которые своими выходками подставляют клуб и команда играет при пустых трибунах... Где вы все были до того как назначили Луческу? В жопу язык засунули и только сейчас достали оттуда?
Честь и совесть не продаётся. Нам не нужна победа любой ценой. Дедушка тебя вежливо попросили не делать то, за что потом будет мучительно больно.
Сейчас они обидятся и уйдут к Ахмету, который кормит лучше чем Суркис. Кроты отожмут Олимпийский и оставят им их сектора. Будет ультрас Шахтер Киев.)
Вот по этому у нас и нет нормальных болельщиков, то, что делают ультрас не понравится ни одной маме подростка, которому 15-17 лет, да и пить, курить и устраивать кипишь не совсем модно сейчас. Мне кажется, в этом сомнительном клубе "ультрас" принимают только душевно больных хулиганов, и просто отбитых людей, которым лишь бы нажраться да пошуметь. У нас нет культуры боления, у нас есть ультрас, которые всему только в минус.
Сховати
Что ты знаешь про ультрас, кроме пропагандистских клише и лживых стереотипов? Неправду же пишешь.
Сховати
За Динамо без Луческу, ...а що ж він такого поганого про "ультрас" написав? Виходячи з листа, Ультрас байдуже до професіоналізму людини, головне те що вони чуюють і переінакшують на свій лад. Потрібно розумітись на публічних професіях, до яких в тому числі відноситься тренери. Те що він (Луческу) щось говорив погане про Динамо є частина професії, навіть і те, що в звязку з тим, що коли немає відповіді на програш, то тренери все перекидають на суддів, функціонерів, футболістів тощо... Принаймні, він говорив про Суркісів набагато гірше ніж про Динамо, але при цьому вони його пробачили... Я пам"ятаю, як ці ж Ультрас вивісили певні банери на стадіоні, перш ніж поговорити з Суркісами...АЛЕ, Суркіси і їх вибачили! Чи не так!? Інший в їхньому випадку заявив, що в Динамо після цього немає Ультрас і клуб від них відмовляється... Чи не так?
Якщо вболівальникам всеодно, хто буде тренувати клуб за який вони вболівають... то чи справжні це вболівальники? Ні, звичайно. Але є але... Вперше після Лобановського в клубі досвідчений тренер, бо чомусь здається, що знову був би хтось, який не має стержня, який не зможе боротись з Суркісом, а це дуже складно...(гадаю, розумієте про що я) Можливо, навіть сам Суркіс зрозумів, те, що він занадто глибоко влазить в певні речі і вирішив змінити це. А ось Ультрас, не можуть зрозуміти, що таке вболівання.
ЧАС ВИРІШИТЬ ВСЕ! ДАВАЙТЕ ПОЧЕКАЄМО!
Сховати
Якщо тобі потрібні лише нагороди Динамо за будь-яку ціну, то може просто звернутись напряму до суддів?
Сховати
За Динамо без Луческу, Ні, мені потрібно бачити як Динамо ГРАЄ у футбол, а не бореться з тінню. Мені потрібно бачити якість ГРИ, а не хаотичне пересування тіней по полю!
Після Реброва, гравці Динамо не знають, що їм робити на полі... вони не розуміють, і тренери їм цього не говорять, не показують, не вчать! Краще подивись тренерські настанови в фільмі "Невідоме Динамо" там все зрозуміло... З цього фільму зрозуміло, що в Динамо, після періоду Ребров-Ріанчо ніхто тактики не навчав, ніхто не займався розбором ігор, помилок, відпрацювання тактичних схем ведення гри в тому чи іншому матчі, там все було загально, а на тренуваннях так само, просто робота з м"ячем, просто удари по воротах, просто завершення атак без свідоме завершення атак. Але, щоб завершувати атаки треба розпочати атаку, щоб розпочати атаку, потрібно мати кілька варіантів її ведення і в кожному окремому варіанті є свій певний послідовний порядок проведення (розгортання) дій футболістів.
Сховати
Дивились ми з сином те кіно. По-перше, там була лише епоха Хацкевича, по-друге, навіть якщо і були тактичні настанови, то їх просто не показали, лише якісь емоційні накрутки.
Щодо часу Михайличенка, то на мою думку, там були суто психологічні проблеми. Багато ігор закінчувались невтішно через недостатню концентрацію протягом усіх 90+ хв. Іноді на початку, іноді у кінці. Так щоб ігри були повністю провалені більшу частину час - це, напевно, одиниці.

Але! Не Луческу єдиним світ багатий! Суркіс навіть не шукав іншого кандидата, я про це вже писав. Він сам зізнався, що дві доби вмовляв Луческу. Якщо порахувати, то Михайличенка звільнили в понеділок, а в четвер підписали Луческу. Отже рівно 2 доби на вмовляння і брехня в очі усім вболівальникам! Це не рух вперед, це не зміна системи, це консервування і життя минулим. Я такого не хочу для Динамо!
Сховати
За Динамо без Луческу, правильно 525 745 $ - це зовсім нічого.
Купіть разом з іншими Ультрас собі Динамо та тренуйте, призначайте тренерів, звільняйте, купуйте гравців, продавайте гравців вигравайте, програвайте і т.д. і т.п.
Ультрас, на 2 года идити на все три буквы чтобы не вонять вокруг ДИНАМа Киева...