27 липня 2020 18:31
1

Журналист: "Первые контакты "Динамо" и Луческу были в 2018 году, в Киев приезжал агент Мирчи"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" розповів, що Мірча Луческу міг і раніше очолити "Динамо".


"Перша спроба вийти на контакт з Луческу відбулася наприкінці 2018 року. Коли кияни програли "Яблонцю". І то зависла історія з Олександром Хацкевичем.


Тоді були перші контакти, приїжджав агент Луческу до Києва. І була невеличка розмова, чи міг би Мірча працювати у "Динамо" після роботи у "Шахтарі". Сам Луческу тоді не був готовий працювати, був зайнятий.


І саме тоді вперше виникло прізвище його сина - Развана. Але кияни не пішли на цю історію, щоб Разван Луческу очолив "Динамо".


Минулого року, коли була відставка Хацкевича, Луческу приїжджав до Києва на матч "Динамо" - "Шахтар". І знову зайшла мова, чи міг би він замінити Хацкевича. І тоді Луческу вперше виявив бажання очолити "Динамо". Але тоді не склалося", - сказав Циганик.

Агент Луческу, Аркадий Запорожану опроверг это все.

"Нет, ‑ сказал Запорожану РИА Новости, отвечая на вопрос об уходе Луческу из команды. ‑ Это была личная переписка между ним и (президентом "Динамо") Игорем Михайловичем Суркисом. Этот разговор был еще в субботу. Будем выяснять, как это попало в прессу. Если кто‑то захочет увидеть, то я все могу показать. У нас завтра в 9:30 самолет на Киев. Луческу - главный тренер "Динамо".

https://rsport.ria.ru/20200727/1575005676.html