27 липня 2020 15:23

Полузащитник "Динамо" стал героем рекламной кампании мирового бренда

Микола Шапаренко став героєм кампанії “Superstar. Змінюємо гру” від Adidas Originals, присвячену 50-річному ювілею легендарних кросівок.


Півзахисник Динамо приєднався до українськи зірок, таких як: MONATIK, Michelle Andrade, Женя Кот, Дар’я Білодід і Дар’я Коломієць:

В рамках кампанії герої поділилися своєю думкою про зміни та джерела натхнення в житті. Хоч у Динамо сезон видався непростим, але Микола Шапаренко знає, що треба робити, щоби досягти успіху:

- Якщо хочеш рости професійно і розвиватися, потрібно працювати над собою щодня, особливо там, де ти відчуваєш, що це твоя слабка сторона! Саме завдяки цьому я і потрапив у команду.

Комусь краще грати допомагають нові бутси, фізична міць чи тактична грамотність. Але на першому місці завжди залишатиметься командна гра, яку Шапаренко та Динамо спробують покращити вже під керівництвом Мірчі Луческу. Новому тренеру треба буде показати свій професіоналізм, працездатність і прогрес.

Серед облич світового масштабу кампанії також є Поль Погба. Разом з Манчестер Юнайтед він видав фантастичний ривок після карантинної паузи і тепер в наступному сезоні зіграє у Лізі Чемпіонів.

Також бренд представить капсульну колекцію Signature Series, в якій переосмислює знаковий силует Superstar, доповнюючи його ефектними деталями. Незмінними залишаються фірмові елементи – три смужки і напис Superstar. Колекція буде доступна в магазинах adidas Originals з 23 липня.