20 липня 2020 14:52
96

Официально: к новому сезону "Динамо" будет готовить новый тренерский штаб

Футбольний клуб «Динамо»(Київ) висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлу Михайлову.


Отримавши команду по ходу сезону цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, «Динамо» виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА.

Водночас керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовільнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах. Для цього гра «Динамо» має вийти на якісно інший рівень.

З цією метою підготовку до наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше.
Неужели Сабо потом Буряк потом Демьяненко ?
Калитвинцев!
Сховати
Leprik, Ну неееет, пожалуйста только не новое Динамовское сердце
Скрипник
Рад.Очень рад.
Михайличенко это пусть в никуда,и увольнение почти наверняка после непопадание в ЛЧ,а потом скомканный сезон,по аналогии с этим.
Не знаю кто придет,Скрипник,Семин или кто,но удачи ему,она будет нужна.
Ждемс))
Да ладно. Не верю :))))).
Электрический стул освободился.
Вангую, лет через 5-7 ИМС назначает главным тренером Михайличенко, со словами: меня мучает совесть, я зря не дал Михайличенко доработать, потому я даю ему третий шанс:)
Ось і пішли перші новини про довгоочікувані зміни в Динамо. Далі буде... І мабуть нудьгувати у міжсезоння нам не доведеться. Головне те, що є швидке реагування, бо часу до підготовки в новому сезоні зовсім небагато. Це вже похвально.
Двоякое чувство. Уверенность, что системно лучше не станет, если Суркисы таки притянут условного Скрипника и Ко.
Урааааааааааааа