16 липня 2020 08:08
6

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Матч "Динамо" - "Заря" будет обслуживать Монзуль. А это означает что? Существует большая вероятность пенальти!"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», коментатор на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» – «Зоря».

- Насправді матч «Динамо» – «Зоря» може скластися як завгодно. Так, кияни дещо переважають у глибині складу і можуть перевернути матч за рахунок замін, як вони це вже зробили в Запоріжжі, але і в команди Скрипника знайдуться свої аргументи.

Якщо «Зоря» виграє, то «Динамо» вже не наздожене опонента. Це історичний шанс для команди з Луганська.

Тотал теж може бути різним: з одного боку ціна матчу настільки велика, що команди будуть максимально обережні, з іншого боку, особливо, що стосується «Динамо», є великі нарікання щодо гри в захисті.

Обслуговувати гру буде Катерина Монзуль, на ВАРі їй допомагатиме Романов. А це означає що? Існує велика ймовірність пенальті!
Поэтому нужно не нарушать правила в своей штрафной площадке, как в предыдущем матче. С внедрением ВАР нужно привыкнуть, что теперь за матч будет по 2-3 пенальти стабильно.
Сховати
Jew, мінусування показує, як нам не подобається гірка правда :)
Пенальти будут наверняка Динамо в защите играть не умеют и будут нарушения . Думаю не менее двух пенальти в наши ворота. И Монзель здесь не при чем. Нужно играть в футбол, а не бороться. А в футбол Динамо играть не умеет их не учат. Учат бороться на поле.
Засилье экспердов-самоучек-самовыдвиженцев... Бяда...
Певно треба женитись комусь із динамівців на цій Катерині Монзуль, бо спуску не буде
Сховати
Иван, Вербичу)))