15 липня 2020 09:44

Тренер "Металлиста 1925" Писоцкий: "Говорят, что выигрывают футболисты, а проигрывает тренер. Я с этим не согласен"

Коментар тренера "Металіста 1925" Євгена Пісоцького після матчу з "Авангардом" (0:1).

- Особливо коментувати нічого. Ми матч програли і програли, вважаю, заслужено. Хочу привітати суперника з перемогою та сказати, що сьогодні ми не награли навіть на нічию. Ми не побачили, де б змогли рахунок зрівняти.


- Після рестарту сезону ви казали, що команді треба додавати фізично та психологічно. Чому, розім'явшись на трьох аутсайдерах, далі з лідерами не пішло?


- "Минай" - один із лідерів чемпіонату, я з вами згоден. А от "Авангард" ми, безумовно, повинні були обігравати. Основну причину я бачу в психології, адже пропустити м'яч на першій хвилині та потім відіграватися - вкрай не просто. "Авангард" - команда добре організована, вона після голу сіла в оборону. А ми поки що з командами, які сідають низько, грати не вміємо.


- Який сценарій на цей матч був у тренерського штабу "Металіста 1925"? Хто не виконав завдання - тренери чи футболісти?


- Кажуть, що виграють футболісти, а програє тренер... Так от, я з цим не згоден. І виграє, і програє вся команда. Відповідальність за поразку лежить, як на гравцях, так і на тренерах.


- Чого не вистачило? На що тренерський штаб може поскаржитися?


- Ми ні на що не скаржимося. Повинні виходити на поле та робити свою справу. А чого не вистачило?! Не вистачило забитих м'ячів.