15 липня 2020 08:05

Уик-энд для футболистов сборной Украины: удар Малиновского по "Ювентусу" и очередная результативная победа Кравца

Що ближче закінчення багатостраждального клубного сезону-2019/2020, тим, звісно, гарячіше стає для команд, де виступають футболісти збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував у березні до лав синьо-жовтих.

У суботу, 11 липня, Андрій Ярмоленко взяв участь у розгромі його «Вест Хемом» «Норвіча» (4:0), а Олександр Зінченко допоміг своєму «Манчестер Сіті» знищити «Брайтон» (5:0) у рамках 35-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Руслан Маліновський відзначився забитим м’ячем у складі «Аталанти» в поєдинку італійської Серії А проти «Ювентусу» (2:2).

У неділю, 12 липня, в українській Прем’єр-лізі «Шахтар» у Чернігові здолав «Десну» (4:2). За гірників зіграли збірники Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Сергій Болбат та Тарас Степаненко.


Київське «Динамо» на виїзді розійшлося миром з «Олександрією» (2:2), у складі якої повний матч провів Юрій Паньків. У гостей на поле виходили шестеро футболістів нашої національної команди: Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв та Віталій Буяльський.


«Ов’єдо» Андрія Луніна в іспанській Сегунді перемогло «Сарагосу» (4:2).


Уже в понеділок, 13 липня, Артем Кравець відзначився м’ячем, забитим за турецький «Кайсеріспор», у третьому матчі поспіль. Цього разу наш форвард засмутив «Газіантеп» (1:1).


До всього цього додамо, що у вік-енд Євген Макаренко встиг провести у складі «Кортрейка» одразу два контрольні поєдинки, а Едуард Соболь — один.