7 липня 2020 16:15
8

"Ворскла" получит 1 млн гривен от Parimatch, если выиграет Кубок Украины

Перемога в Кубку України принесе «Ворсклі» не тільки путівку до Ліги Європи, але й солідний бонус від партнера клубу Parimatch. Компанія виділить футболістам суму в розмірі 1 млн. грн.


Така підтримка команди з боку Parimatch була передбачена ще на початку минулого сезону. Про бонус у разі перемоги в Кубку України ворсклянам нагадали після півфінального матчу «Ворскли» з «Маріуполя. Полтавці в напруженій серії післяматчевих пенальті переграли азовців (пен. 3:2, основний час - 1:1). При цьому місце у воротах «Ворскли» довірили 16-річному Павлу Ісенку (вийшов на заміну на 119-й хвилині), який відбив три удари з позначки. Між іншим, це був дебют Павла в складі першої команди.


Фінал Кубка України відбудеться 8 липня у Харкові. Нагадаємо, полтавський клуб вже доходив до фіналу Кубка України у 2009 році, де зустрівся з володарем Кубка УЄФА — донецьким «Шахтарем». У тому матчі «біло-зелені» вперше у своїй історії сенсаційно завоювали Кубок України завдяки єдиному голу Василя Сачка. Тепер у ворсклян є непогані шанси знову завоювати трофей, тільки тепер у них буде ще й додаткова мотивація у вигляді солідного бонусу для клубу.


Компанія Parimatch, як меценат спорту №1 в Україні, стала партнером «Ворскли» в серпні 2019 року з метою популяризації футболу в полтавському регіоні.

Капец, делается тупо все, чтоб не дать динамо взять кубок. Там миллион, тут миллион, сделают все что полтавчане реально землю грызли. А нашим игрокам такие деньги не стимул, они за них бегать не будут. Выиграют - хорошо, не выиграют - ну и ладно. Вот и вся история, как мотивировать наших игроков непонятно, для Михайличенко это реально решающая игра, а вот для игроков обычный рядовой матч. А желание ворсклян + отдых в последнем туре в таком случае спокойно может побить немотивированность, хоть и более техничную. Короче мне чет страшно за результат.
Сховати
Дід Панас, Діду, і чого у вас постійно якісь негативні наративи? Гроші грошима, а майстерність і клас це зовсім інше. Ну дайте мені хоч мільярд, але Джоковича чи Каспарова я не обіграю і Шумахера не обжену. У Динамо теж є своя мотивація і спортивна злість, бо це останній шанс хоч трішки підправити провальний сезон.
Сховати
Africanda-S, Ну по-перше Джокович і Шумахер то Реал і Басрелона, але аж ніяк не Динамо, ото ви порівняли чемпіонів світу з командою яка навіть по мірках країни не є найсильнішою. По-друге і Ворскла це не ви, а професіональна команда яка не вперше м'яч бачить. Динамо трохи сильніше, але вони втомлені після дербі із Шахтарем, коли Ворскла відпочивала. Ну і в таких випадках мотивація виходить на перше місце. Спортивної злості і мотивації від динамівців я не бачу вже дуже давно. Тільки розмови що треба все виправляти, а потім далі поразка. Не бачу я ніякої спортивної злості чи переживання за провальний сезон. Тому і негативні наративи, я бачу постійно як гравцям і на полі і поза ним на все начхати. Якби вони хотіли і мали спортивної злості, то і проблем у чемпіонаті б не було, і у кубку переживань. А так я бачу мотивацію лише у Ворскли, Десни, Зорі, навіть Шахтаря у дербі, але не у Динамо. Безвольна гра без жодного бажання. Ну подивимся хто був правий, якщо заведуться і буду тільки радий, головне аби без вилучень.
Дід Панас, Если для выигрыша в финале Кубка, при провальном сезоне нужна еще дополнительная мотивация, то я уже не знаю.. может ну его нахер этот кубок, хоть тогда попрут этого горе-тренера.
Сховати
Динамовское Сердце, так у тренера мотивация есть, а у игроков нет. Играет не тренер на поле. У них и так хороший контракт, их никто не попрет, 1 миллион грн для них на команду это раз сходить покушать. Решающая игра с кротами, они пешком по полю ходят и одолжение делают. Чем их мотивировать? Миллиардом? Ну тогда может забегают)
Сховати
Высокомотивированые малоквалифицированные люди - это беда.
И то, что спонсор у кротов и ворсклян один и тот же, это же просто совпадение?)
Тем интереснее будет. Лишь бы Лёсик не говорил после матча, что над нами давлел результат!