6 липня 2020 11:35
1

Матч "Динамо" - "Шахтер" языком чисел и фактов

Матч 29-й туру Favbet Ліги Динамо - Шахтар мовою чисел та фактів.


Гольова серія Динамо з 24 листопада 2019 року триває в Чемпіонаті 14 ігор — 32 голи.

Безвиграшна серія Динамо в матчах з Шахтарем з 3 листопада 2018 року триває впродовж 7-ми матчів УПЛ: 2 нічиї та 5 поразок, а програшна — 4 гри.

Беньямін Вербич стає автором 80-го в УПЛ голу Динамо у ворота Шахтаря.

Пропускний серіал динамівців в УПЛ нараховує 8 ігор — 14 голів.

Динамо зазнало 30-ї домашньої поразки в Чемпіонатах України.

Динамівці не набирають очок у 2-х поспіль матчах УПЛ, повторивши клубний антирекорд.

20-й гол в Чемпіонатах забиває Беньямін Вербич (Динамо), 15-й — Тарас Степаненко (Шахтар), Денис Фаворов (Десна, 2-й м’яч у грі), 10-й — Карлос Де Пена (Динамо), Алан Патрік (Шахтар), Владислав Супряга (Дніпро-1), 1-й — Артем Челядін (Ворскла, у 6-й грі), Данило Кравчук (Ворскла, у 5-й), Олег Кожушко (Колос, у 34-й).

50-й матч в УПЛ провів Андрій Мостовий (Десна), Микола Шапаренко (Динамо), 1-й — Павло Ісенко, Даніїл Сємілєт, Артем Білий, Тарас Дмитрук, Данило Бугаєнко, Радіон Посєвкін, Артем Кулаковський (усі — Ворскла), Олександр Сирота (Динамо), Вітао (Шахтар), Дмитро Мацапура (Зоря), Андрій Чекотун (Олімпік).

Карлос Де Пена стає автором 150-го домашнього голу Динамо при Олексію Михайличенку у всіх турнірах.

1-е в УПЛ вилучення Йосіпа Піваріча (у 30-й грі), який стає автором 60-ї в Чемпіонатах червоної картки для гравців Динамо.

Матчі Динамо та Шахтаря продовжують залишатися в УПЛ найбільш врожайними на червоні кратки: вже 22-е (!) вилучення гравців, в т.ч. 12-те — з Динамо.

Арбітр Віталій Романов (Дніпро) рекордний, 25-й, раз в УПЛ вилучає з поля гравців команд-господарів (динамівця Йосіпа Піваріча), випередивши на одну червону картку одесита Віталія Годуляна.
50-й матч (!) у Шапаренка???((((
Увы, ему уже в ДК делать нечего!(((