23 червня 2020 16:59
5

"Динамо" - "Колос". Феерическое судейство Бойко. Анализ от Pass

Ми покажемо те, що не увійшло в огляди. Неймовірний матч Динамо - Колос. Обговоримо кожний епізод суддівства Бойка разом із вами. І вже традиційно дуже глибокий тактичний розбір матчу Десна – Зоря від платформи PASS. Увага!!! Аналіз проведе капітан Інгульця Владислав Лупашко. Ви зможете подивитися на гру з іншого боку! Ведучі – Олександр Золотогорський та Олександр Новак.



Я цих двох "спеціалістів" не дивлюся зовсім, як і Денісова.
Ось випадково переглянув і пересвідчився, що обидва дуби березові у футболі. Коментарі очевидних епізодів на рівні плінтуса. Дно!!!
Хлопці, подивіться епізод з пенальті на Де Пені і більше не кажіть: "Як можна ставити такі пенальті на останніх хвилинах". ВАР якраз і допоміг пенальті був явний. Якщо про щось тріпаєтесь, то спочатку добре перегляньте момент. Так, помилка з Ємцем, Цітаїшвілі і другий пенальті в ворота Динамо - ось три помилки Бойка. Але це зовсім не на користь Динамо. А навпаки. Костишин трохи хворий на голову. Йому треба пити заспокійливе.
Сховати
alex, відкрий секрет, скількі разів треба передивитись щоб побачити там пенальті?
Сховати
Fiml, пенальті очевидні, це мабуть вам треба подивитись уважно. Поставте швидкість на 0,25, бо очевидно ви не встигаєте. Тренуйтеся.
Fiml, Ще один пенальті треба було ставити на порушені на Цитаїшвілі в першому таймі, на це навіть ВАР не потрібен.