18 червня 2020 16:10

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Хочется продолжить серию побед"

Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко поспілкувався із клубною пресслужбою напередодні матчу в Полтаві проти «Ворскли»:


— Дмитро Станіславович, попереду гостьовий поєдинок проти «Ворскли». Чого очікуєте від цієї зустрічі?


— Очікуємо важкої гри, адже суперник дуже бойовий і команда досить непоступлива. Тож ми з інтересом чекаємо на цей матч. Нам хочеться продовжити серію перемог, яка в нас є, тому дуже ретельно і серйозно налаштовуємося і готуємося до цього протистояння. Усі у нас здорові, і завтра поїдемо до Полтави з наміром рухатися вперед.


— Ще перед минулою грою ви відзначали, що лазарет команди вже порожній, що є приємним головним болем для тренерського штабу…


— Так, дійсно (посміхається). Лазарет пустий, є можливість освіжати і змінювати гравців, що для нас є дуже важливим. Будь-який футболіст повинен відчувати конкуренцію, що його хтось підпирає у складі, оскільки тільки через таку конкуренцію ми і можемо рухатися вперед. Усі готові грати, і тепер ми маємо прийняти правильне рішення, хто саме вийде з перших хвилин, а хто буде виходити на заміну, оскільки це зараз також серйозна зброя для тренерів, які можуть проводити одразу п’ять замін. Тим більше, в умовах щільного графіку «Ворскли», тому ми тут можемо мати якусь перевагу, якщо освіжати гру.


— При підготовці до гри враховували те, що два основні флангові захисники «Ворскли» Пердута і Сапай пропустять матч?


— Так, у нас звичайно є ця інформація, але це не ключовий момент. На мій погляд, за тієї системи ведення гри Баєнко, Ребенок або Якубу можуть замінити дискваліфікованих виконавців безболісно. Важливішими є наші дії в атаці, наш рух, тому ми особливо на цьому навіть не акцентували увагу гравців, які і самі знають, хто у суперника пропускає матч. Ми більше робимо акцент на власній грі.