17 червня 2020 12:51

Александр ШОВКОВСКИЙ: "Все игроки молодежки, среди которых и чемпионы мира U-20, находятся в списке кандидатов в национальную сборною"

Помічник головного тренера збірної України Олександр Шовковський в рамках засідання експерт-клубу Parimatch поділився думкою щодо кар’єри чемпіонів світу U-20.


- Минулого року наша юнацька збірна подарувала нам неймовірні емоції, — відзначив Олександр Шовковський. — Бажаю, щоб хлопці й далі реалізували себе. Цей період дуже важкий і складний для кожного футболіста. Не можна когось перехвалити або принизити. Це вже інше покоління. До нашого покоління, на мій погляд, були більш жорсткі вимоги. Зараз інші часи й ми, тренери, до них теж маємо пристосовуватися. Хлопцям, які стали чемпіонами світу, бажаю згадувати не те, що вони здобули, а згадувати роботу, завдяки якій вони стали чемпіонами. Зараз у дорослому футболі інші вимоги. Треба одразу виконувати завдання, часу ніхто тут уже не дає. Усі гравці «молодіжки», до якої потрапили й хлопці-чемпіони світу, перебувають у списку кандидатів до національної збірної. Ми за усіма стежимо.