15 червня 2020 16:55
3

Артур РУДЬКО: "Михаил Михайлов - очень качественный специалист, который постоянно хочет совершенствоваться в работе"

Колишній голкіпер "Динамо" Артур Рудько, який зараз виступає на Кіпрі за "Пафос", розповів про тренера голкіперів киян Михайла Михайлова.


– Михайло Леонідович – дуже якісний спеціаліст, який постійно хоче вдосконалюватися у роботі. Він розвивається, шукає щось нове. Воротар не повинен працювати тільки на лінії воріт чи у штрафному майданчику. Сучасні тенденції вимагають від кіпера хорошої гри ногами. Тому Михайлов концентрується на загальній підготовці воротаря, виходячи із сучасних тенденцій розвитку футболу.

Можна багато говорити. Але краще від будь-яких слів скаже те, що через його руки пройшли Шовковський, Бущан, Бойко, Рибка, Кичак, Луценко, які знайшли себе у футболі. Вважаю, що у Динамо дуже хороша воротарська школа. Я йому вдячний за всі роки, що ми працювали разом. Ми і далі продовжуємо спілкуватися. Він дає мені поради, переглядає мої матчі. І не тільки мої.


Сергій Тищенко, спеціально для Футбол 24

Агент вратаря «Динамо» Артура Рудько Андрей Михайлов рассказал, что клуб предложил голкиперу новый контракт.

«Поступило предложение о продлении контракта с «Динамо», мы взяли время на размышления.
Шовковський не його вихованець. А кого конкретно він виховав? Коли Лобановського запитували, чому він не ставить Михайлова, а постійно грає Чанов, Лобановський відповів:"Міша гарно співає. Нехай співає". Ось він і співає. А потрібен тренер.
А где результаты его усовершенствования? Кого с вратарей достойных Динамо он подготовил.