12 червня 2020 18:46

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамо" - фаворит, но не могу сказать, что это будет легкая прогулка"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч «Зоря» – «Динамо» Оломоуць у 26-му турі чемпіонату України.

- Цікаво, яку тактику обере Скрипник. На мою думку, у луганців завжди виникають проблеми, коли вони грають проти організованих команд. Проти суперників, які проповідують відкритий футбол, «Зоря» виступає краще. Як тільки підопічні Скрипника починають оборонятися, команда втрачає очки. Після карантину «Зоря» не сяє.

До того ж луганці будуть ослаблені, адже не зіграють орендовані футболісти. Зрозуміло, що «Динамо» буде фаворитом, але не можу сказати, що це буде легка прогулянка. Для перемогти треба грати на рівні першого тайму проти «Шахтаря». Якщо буде таке ж бажання та інтенсивність гри, то кияни гримнуть і розіб’ють «Зорю».

Луганці небезпечні своїми контратаками, тому можуть знайти свою нагоду. Зроблю ставки, що обидві команди заб’ють, а «Динамо» переможе з різницею в два м’ячі. «Зоря» Скрипника не вміє грати на оборону, тому маю право очікувати на відкритий і результативний футбол.