8 червня 2020 18:51
8

Мохаммед КАДИРИ: "Где там пенальти? Я просто не нравлюсь судье"

Динамівський півзахисник Мохаммед Кадірі зазвичай грає на позиції у центрі поля, але у поєдинку проти «Олександрії» він виконував роль центрального захисника.


Після матчу Момо (як його називають в команді) поділився враженнями від гри:


- Хочу подякувати Богові, тренерам та усім футболістам, оскільки ми усі разом виконали дуже хорошу роботу і перемогли. Якщо чесно, я не очікував, що у нас вийде так добре проявити себе, але нам це вдалося - ми провели відмінний матч. На мій погляд, якщо ми продовжимо в тому ж дусі, для команди це буде дуже добре, нам всім це потрібно, щоб посісти друге місце у турнірній таблиці.


- Зазвичай ви граєте на позиції опорного півзахисника, а вчора діяли у центрі захисту, наскільки вам було комфортно?

- Так, центральний захисник - це не моя рідна позиція, але мені вже доводилося на ній грати, правда, дуже давно. Тож цей досвід для мене не новий. Хоча зазвичай я звик бути «номером 6», вважаю, гра в захисті для мене також корисна. Універсалізм гравцев завжди вітається, і дуже добре, якщо я зможу однаково ефективно діяти на двох чи трьох позиціях. Тим більше приємно, що ми перемогли, забивши п'ять м'ячів, хоча могли відправити у ворота суперника і всі сім.


- У вас були особливі вимоги або установки від тренерського штабу перед матчем? Як вважаєте, вам вдалося впоратися?

- Спочатку в роздягальні перед матчем тренер сказав, що на нас чекає дуже важливий матч, тому попросив грати впевнено, не здійснювати занадто багато фолів і діяти без помилок. Словом, він говорив дуже правильні слова, звернув увагу, що суддя не пробачить помилок, і підбадьорював мене грати в свій футбол.


- У матчі було три пенальті і одна червона картка, на ваш погляд, всі ці рішення були справедливими?

- Що стосується мого пенальті, я опублікував це відео у фейсбуці і де тільки можна, щоб хоча б хтось міг відповісти, де там пенальті? Всі, хто його бачив, кажуть, що пенальті там не було. Примітно, що цей же суддя показав мені червону картку у кубковому матчі з «Олександрією» у березні. Не знаю, чому я йому так не подобаюся - усі його рішення спрямовані проти мене. Тому вважаю, що арбітр не був справедливим, принаймні до мене. Повторюся, переконаний, що особисто я йому не подобаюся, оскільки у кожному матчі, коли він нас судить, його рішення спрямовані проти мене.


- Чого очікуєте від наступного матчу на виїзді проти «Зорі» - вашого головного конкурента у боротьбі за друге місце?

- Звісно, очікую тільки перемоги. Якщо ми будемо грати так само добре, як вчора, у нас все вийде не тільки у наступному поєдинку, але і у всіх інших.

Бугага))))))И этот туда же !Ну да как же упустить такой шанс пожаловаться на угнетателя белого расиста судью )))надо чтобы суркис поговорил с этим идиотом а то эта гадость заразная и если и другие наши братья меньшие начнут брать пример со своего соплеменника то в чемпу хана
Сховати
Бьерн Медален, вы его освидетельствовали? Если нет - тогда вы им и являетесь.
Закатил глаза.
1. Кадири ж раньше говорил, что опорник не его позиция, что он цз, теперь говорит, что цз не его позиция:).
2. Пенальти было 100%, зачем что то выдумывать?
Сховати
Ватель, ссылочку дайте, где он это говорил. А то как-то некрасиво получается...
Принаймні, суддя був послідовним, і подібні порушення карав і у суперників.
Дак Романов - это еще фигня... Какие-никакие нарушения во всех матчах были...
А вот то, что творит некий блогер миша по отношению к этому талантливому игроку - ни в какие ворота не лезет... Он его не забывает в каждом своем посте облить грязью, даже когда бедняга не играл...

Очень хочется где-нибудь встретить этого писаку и спросить: "Он что, тебе в борщ нас...л?"

Я то понимаю, почему он это делает, точнее за что... Но люди ( около 800 его подписчиков ) - не в теме...
Кошмар! Расизм! За что боролся Флойд?!
Сховати
Кепа, не говори!)))