2 червня 2020 19:29
1

Игорь ЦЫГАНЫК: "Концепция канала УНИАН предусматривает информационно-спортивное вещание"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" розповів усі нюанси "переїзду" "ПроФутболу" на УНІАН.


"Жодних питань про те, щоб закрити програму "ПроФутбол", ніколи не було. Ніколи не стояло питання, щоб закрити цю програму. Вона 30 серпня відсвяткує свій 10-річний ювілей.


Давно планувалося, і це обговорювалося, щоб вивести у групі каналів "1+1" вивести спорт в окремий канал. Щоб це мовлення було більшим, аніж просто програма "ПроФутбол" і трансляції поєдинків. І про те, що "ПроФутбол" може перейти на УНІАН, говорилося вже давно. Говорилося, що з нового сезону це відбудеться.


І концепція каналу УНІАН передбачає не просто якесь мовлення, а інформаційно-спортивне. Спортивного мовлення на телеканалі УНІАН з часом буде дуже багато. Ця історія прогнозувалася.


Зараз ситуація з карантином, і було прийнято рішення швидше перейти на канал УНІАН, ще до закінчення чемпіонату. Вона вийде 7 червня о 21:20 у прямому ефірі. І вона буде працювати на цьому каналі до кінця сезону, до грудня. Це було погоджено спортивною редакцією.


Ми давно вже хотіли повернутися на 21:20, тому що це найоптимальніший час для футбольної аудиторії. І ми раді, що вдалося це зробити", - сказав Циганик.

Как там чувствует себя сайт, который придумал фейк про то что Профутбол был на грани исчезновения