2 червня 2020 17:16

Директор "Карпат": "Когда карантин закончится, будем готовы доигрывать второй командой или детьми"

Директор "Карпат" Ростислав Ящишин в ефірі "Футбол NEWS" на каналі "Футбол 1" розповів про ситуацію із коронавірусом у клубі.


"Зараз футбол взагалі відходить на задній план. Зараз потрібно вирішувати проблему зі здоров'ям і наших футболістів, і наших працівників. Про футбол зараз, чесно кажучи, я думаю мало.


Коли я вранці розповів про результати нашим футбольним органам, у мене з'явилася думка, що потрібно зібрати всіх здорових футболістів, які є у нас, закрити їх на базі, додати дублерів, навіть зі школи кращих, і продовжувати чемпіонат ними. Але, напевно, це була поспішна думка, і неправильна. Тому що після консультації з лікарями, ніхто абсолютно не радив цього робити. Тим більше, що ми всі зобов'язані піти на двотижневий карантин. І хто інфікований, і хто не інфікований.


Наразі ми змушені були скасувати весь тренувальний процес. І змусити всіх бути у самоізоляції під контролем медиків. Станом на зараз ми не можемо продовжувати чемпіонат, навіть попри те, що у нас є величезне бажання це зробити.


Як тільки закінчиться карантин, ми все одно плануємо догравати. Будемо просити УПЛ і УАФ, щоб наші матчі з "Ворсклою" і "Дніпром-1" перенесли. Адже зараз ми фізично не зможемо грати. Коли карантин закінчиться, і ми будемо мати значно кращі результати тестування, відповідно будемо готові догравати першим складом, другою командою, чи дітьми", - сказав Ящишин.