1 червня 2020 11:13
1

Новости клубов ПФЛ: пополнение в штабе "Черноморца" и готовность стадиона "Миная" к использованию системы VAR

Більшість команд першої ліги чемпіонату України готуються до нових випробувань.


Перші контрольні матчі зіграли «Рух», «Оболонь-Бровар», «Минай» та «Черкащина», які зустрічалися з представниками еліти. Зокрема, львів’яни не поступилися у спарингу гранду українського футболу, київському «Динамо», — 0:0.


Поступово заповнюються вакансії в тренерському штабі «Чорноморця». Відтепер за підготовку воротарів команди відповідатиме Євген Боровик, який у 2015—2016 роках виступав за одеситів, пропустивши у 36-ти поєдинках 47 м’ячів. Залишили «Чорноморець» цього тижня за обопільною згодою Олексій Зінкевич, Денис Норенков та Михайло Калугін.


А от капітан ще однієї команди з Одещини, «Балкан», Микола Златов доволі несподівано вирішив завершити кар’єру гравця. За «Балкани» він виступав упродовж 13-ти сезонів і надалі працюватиме в клубній структурі.


Активно готуються до відновлення чемпіонату й півфінального кубкового протистояння з «Динамо» й футболісти «Миная». До речі, кілька днів на Закарпатті перебувала спеціальна комісія, яка дійшла висновку, що стадіон «Минай» відповідає критеріям для застосування системи VAR.

минай готують до Динамо? Де минай не зможе - ВАР допоможе?