31 травня 2020 08:18

Вадим СКИЧКО: "Обойти "Зарю" и занять второе место - главная цель команды Михайличенко"

Футбольний коментатор телеканалу «MEGOGO Футбол» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» записав прогноз до матчу 24-го туру української Прем’єр-ліги «Шахтар» – «Динамо», який відбудеться в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський». Експерт вважає, що столична команда не програє.


- Цей матч відбудеться після 2,5 місяців паузи в українському чемпіонаті. Відповідно, коли є така тривала перерва, годі щось очікувати та передбачати, тому що це річ невдячна. Проте я спробую.

Як на мене, не є репрезентативними результати товариських матчів. І навіть, якщо «Динамо» зіграло з «Рухом» 0:0, а «Шахтар» виграв 4:1 – це не доводить перевагу «Гірників» у конкретному матчі чи вказує на ліпшу форму під час коронавірусної паузи.

Як на мене, «Шахтарю» вже нічого не потрібно в цьому чемпіонаті. Команда Каштру вже собі забезпечила чемпіонство – відрив від другого місця суттєвий. Натомість «Динамо» ще має невирішене завдання – вихід до Ліги чемпіонів. Обійти «Зорю» та посісти друге місце – головна мета команди Михайличенка.

На мою думку, на київському НСК «Олімпійський» більше мотивації та бажання має бути саме в біло-синьої команди. За те, що столичні не програють, букмекерська компанія пропонує коефіцієнт 1,82. Як на мене, це приємні цифри. Тим паче, що «Динамо» може не виграти, а принаймні зіграти внічию та здобути очки. Зараз очки дуже потрібно киянам, зважаючи на заочне протистояння з «Зорею».

Отож, на мій погляд, «Динамо» конче необхідно брати залікові пункти в українському класичному. Мотивація киян зрозуміла. А іноді це має більше значення, аніж поточна форма. Тим паче, що в дербі може статися все, що завгодно.