29 травня 2020 11:20

Премьер-лига сообщила, что протокол Минздрава с ограничением по лицам старше 60 лет также обязателен к выполнению

Офіційне звернення Української Прем’єр-Ліги.


Учора, у деяких ЗМІ з’явилася інформація, що хоча МОЗ і рекомендувало обмежити доступ на стадіон особам старшим 60 років, але в протоколі, який отримали клуби Ліги, такої вказівки немає.


Шановні представники ЗМІ, доводимо до Вашого відома, що кожен клуб отримав два протоколи для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.


Перший протокол був безпосередньо від МОЗ — «Постанова Головного державного санітарного лікаря України».


Другий протокол стосується організаційних питань, де вже з боку УАФ та УПЛ більш детально були розписані технічні аспекти організації, підготовки та проведення матчу в умовах карантинних обмежень, за участі не більше 200 учасників.


Наголошуємо, що обидва протоколи є обов’язковими для виконання!


Українська Прем’єр-Ліга звертається до всіх представників ЗМІ з проханням не спекулювати на темі підготовки до поновлення змагань в УПЛ та публікувати лише перевірену та достовірну інформацію. Ми всі маємо бути зацікавленні в якомога швидшому відновленню змагань Fabvet Ліги та вдалому завершенню змагань без зайвих ексцесів.