28 травня 2020 08:06
5

Олег СМАЛИЙЧУК: "До конца сезона я не собираюсь вмешиваться в управление "Карпатами". Популистских заявлений по еврокубкам вы больше от меня не услышите"

Новий співвласник "Карпат" Олег Смалійчук прокоментував на своїй сторінці у Facebook придбання 50% акцій львівського клубу.


- Шановні журналісти і вболівальники "Карпат"! В зв’язку з останніми новинами хотів би внести деякі коментарі:


1. Знаю, що у Петра Петровича [Димінського] були більш вигідні фінансові пропозиції, але він прийняв саме мою, зважаючи на мою відданість клубу. За це, а також за весь його період в "Карпатах" моя велика подяка і повага.


2. Я придбав клуб, а не посаду. До керівництва і команди в мене є така сама довіра, як і була при попередньому власникові, тому до кінця сезону я не збираюсь втручатись в управління клубом і щиро сподіваюсь, що керівництво виконає всі взяті на себе зобов’язання перед початком сезону.


3. Як ви всі знаєте, частина клубу і досі мені не належить, тому зустріч з співвласником наразі в приоритеті і всі подальші коментарі я буду давати тільки після зустрічі з ним.


4. Жодних популістичних заяв щодо єврокубків ви більше від мене не почуєте. Навпаки - нас всіх очікують непрості реформи і непопулярні рішення.


5. Хочу запевнити усіх вболівальників, що "Карпати" не вмруть. Вони житимуть. Цей бренд не згасне ніколи.


6. Всім хейтерам раджу заспокоїтись, видихнути і не рахувати мої фінанси - на різні махінації, договорняки і роботу з суддями я їх точно тратити не буду. З рештою я впораюсь.


7. Окремо висловлюю повагу ультрас. Сподіваюсь на співпрацю і підтримку. Ви і серце цього клубу, і його душа!

Повесят все долги на него,а он радуется...
Гон какой-то. У Карпат, мягко говоря, лучшие шансы на вылет, а он не будет вмешиваться в дела. Не могу себе представить нового владельца фирмы, у которой бизнес разваливается, а он при этом обещает не вмешиваться.
Сховати
Woodstock, только если у этого владельца не стоит задача убрать фирму с рынка, а клуб из УПЛ в первую лигу.
Сховати
Умник, Ну да, похоже на то. Задачи тут стоят явно странные.
Короче ,приплыли тапочки на берег.
Зиг председатель найден.
Жаль Карпаты...