27 травня 2020 15:45

"Карпаты" подтвердили, что Смалийчук стал владельцем доли Дыминского в клубе

Футбольний клуб «Карпати» офіційно повідомляє про зміну бенефіціара, засновника клубу. Частка компанії, що належала Петру Димінському, відтепер перебуває у власності Олега Смалійчука.


Упродовж 2017-2019 років Олег Смалійчук обіймав посаду віце-президента львівського клубу.


Вступаючи у новий етап, «Карпати» від усього серця дякують Почесному президенту Петру Петровичу Димінському, завдяки кому радували, не залишали байдужими, а головне – ЖИЛИ впродовж останніх, без малого, двадцяти років. Мабуть, зараз навіть важко підрахувати обсяг інвестованих коштів за цей тривалий час. Та головне, «Карпатам» є що згадати і чим пишатися:


  • За ці роки клуб підготував сотні (!) гравців для збірних України усіх вікових категорій, у тому числі Національної.
  • Забезпечив безкоштовну футбольну підготовку та патріотичну освіту для тисяч (!) хлопчаків зі Львова та Західної України.
  • Облаштував сучасний комплекс натуральних та штучних полів для тренувань дітей.
  • Збудував навчально-тренувальну базу та медично-реабілітаційний центр для команди рівня найкращих європейських клубів.
  • Повністю виконав свої зобов’язання перед громадою міста, реконструювавши стадіон «Україна», де відбувались не лише матчі чемпіонату, але й Ліги Європи та Національної збірної України.
  • Не в останню чергу завдяки історичним матчам «Карпат» в єврокубках Львів отримав право на проведення матчів Євро-2012, суттєво підвищивсвою туристичну привабливість.