24 травня 2020 23:56

Константин Андриюк - Мирону Маркевичу: "Извините, но Вас крупно подставили"

Журналіст Костянтин Андріюк на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до Мирона Маркевича.


"Як же я зрадів заяві Мирона Маркевича - голови комітету національних збірних команд України.


Цитую пана Маркевича: “Очевидно, що спорт, футбол повинен бути поза політикою!”.

Мироне Богдановичу, міцно Вам тисну руку! От просто завтра, увійдете в приміщення будинку футболу і скажіть саме ці слова президенту УАФ. Який в лютому віддав свою картку нардепа ВР від БПП, а сам чкурнув в Рим обиратися на посаду члена виконкому УЄФА. Коли його картка 7 разів проголосувала у парламенті з цього сміялася вся країна, але Ви це якось тоді пропустили!

Обов’язково скажіть це також Максиму Єфімову. Який не лише керівник федерації футболу Донецької області. А й чинний нардеп ВР. А й багаторазовий фігурант антикорупційних розслідувань.

І любителю жіночого футболу та чинному нардепу Лунченку це скажіть. Який теж в об’єктиві журналістів-розслідувачів.

І Герезі скажіть. Івченку. Та всім, кого знайдете з цього списку, всім скажіть:

Але найголовніше, Мироне Богдановичу! Ви лише вслухайтесь в ці слова Вашого ж боса! Який платить Вам 730 тисяч грн зарплатні, щомісяця!

Я на всяк процитую пана Павелка, на запитання, для чого в УАФ було 18 нардепів та держслужбовців? Відповідь: “Є можливість залучити цих політиків для розвитку футболу. Чом би й ні!”.

Це можна було би назвати як “дуже болючий постріл в ногу”, але я фіналізую це більш конкректно: “Вибачте, але Вас крупно підставили, Мироне Богдановичу!”