24 травня 2020 18:20

Юрий БАКАЛОВ: "Сыграть матчи против "Динамо" и "Шахтера" нам на сегодняшний день трудно"

Наставник «Руху» Юрій Бакалов у коментарі клубному медіацентру проаналізував поєдинок проти «гірників».


– Звичайно, рахунок не подобається. По цій грі було видно, що нам є над чим працювати. Роботи дуже багато, але зрозумійте правильно: зіграти матчі проти «Динамо» та «Шахтаря» нам на сьогоднішній день важко. Тим паче, наша команда лише розпочала підготовку. Є певні нюанси, але це не виправдання.


Поки були у нас сили і футболісти виконували ті настанови, про які ми з ними домовлялися перед грою, то більш-менш щось в нас виходило. Граючи з такою командою, як «Шахтар», можна було б закритися в обороні, але ми грали у футбол. Від своїх ігрових принципів ми не відійшли. Якби ми грали на відбій, то, можливо, рахунок був би іншим. «Шахтар» – чемпіон України і це команда рівня Ліги Чемпіонів. Ви маєте це розуміти. У «гірників» колосальний досвід. Та й індивідуальну майстерність гравців донеччан помітно неозброєним оком.


У першому таймі в «Шахтаря» грав більш молодий склад і нам було трішечки легше. Хоча «Шахтар» – це топ рівень. У них що перший склад, що другий – майже рівносильні. Я також прагнув освіжити гру замінами. Можливо, десь щось не вийшло. На рахунок ми не зважаємо. Ці матчі все одно ввійдуть в історію клубу. Можливо, трішки пізніше ми наберемо більше досвіду і рахунок буде вже інший.