13 травня 2020 20:20

Игорь СУРКИС: "Моя позиция - не рискуя, завершить чемпионат, доиграть оставшиеся матчи"

Ігор Суркіс розповів, як перша команда Динамо виходить з карантину, та вкотре пояснив свою позицію з приводу догравання чемпіонату України.


"Щодо виходу із карантину першої команди: дозволили тренуватися спортсменам на своїй базі. Проте, база, як така, закрита. Не працює пункт харчування, тренажерний зал використовується обережно. Там 1-2 людини. До цього на футбольному полі тренувалися 2 групи по 10 чоловік. Тепер вже буде відбуватися спільне тренування. Складно сказати, наскільки воно буде контактним, це треба запитувати у лікарів та тренера.


15-го травня, будемо сподіватися, що Прем’єр-ліга дозволить молодим футболістам повертатися до тренувального процесу. Ми зупинили дитячу спортивну школу, адже це небезпечно. Я думаю, що футболістам U-19 і дубля треба починати тренування. Але побачимо, яке рішення ухвалять 15-го числа.


Моя позиція – не ризикуючи, завершити чемпіонат, дограти матчі, що залишилися. Про це я говорив з самого початку. І такі рекомендації УЄФА та ФІФА. Без ризиків не може бути. Я думаю, що потрібно було б дограти чемпіонат і розподілити таблицю за спортивним принципом", - сказав Суркіс.