7 травня 2020 20:06
4

Денис БОСЯНОК: "Как изменилась игра "Динамо" после смены тренера? Ну как, команда борется уже даже не за первое, а за второе место"

Відомий коментатор Денис Босянок в інтерв'ю "Футбол 24" поділився своєю думкою про тренерський штаб "Динамо".


- Минулого року у Динамо змінився головний тренер, але чи змінилася гра і результат?

– Ну як, команда бореться вже навіть не за перше, а за друге місце. Ось – найреальніша зміна. Ніяких класних змін я не бачу. Хотів би, звісно, похвалити мою команду, але я не бачу, за що її хвалити. Тим паче, про Михайличенка я вже говорив, моя думка не змінилася. Як можна залишити тренером людину, яка програла? Звісно, не він почав програвати, але й результат не покращив ніяким чином.

Керівництво, президент на це не зважає. Він (Ігор Суркіс – Футбол 24) не особливо переймається тим, що клубу щось загрожує. Адже не залежить від уболівальників і відвідуваності, а також від грошей із телевізійних контрактів. В Україні справжній футбольний бізнес – зовсім відсутній, як європейське явище. Відповідно, такі й президенти у наших клубів. Вони почуваються єдиними власниками і заробляють на існування цих клубів нефутбольним шляхом. Тому у нас така ганебна ліга, яка тільки красиво називається – "Прем’єр-ліга".
Заря с Десной выдали феноменальный очковый набор осенью для своих ресурсов, но они его не выдержат на дистанции. Прошлый регулярный чемпионат Александрия закончила с 1.86 очка за игру, финальную пульку топ-6 с 1.53.
Второму месту Динамо по прежнему ничего не угрожает кроме разгильдяйства самого ДК. А вот следующий сезон, когда очных встреч будет всего по 2, а остальное с более слабыми противниками, будет куда интересней если Заря и Десна не распродадутся летом.
Ну, те що боремось за 2 місце, це не "заслуга" теперішнього ГТ, але і причин назвати його кращим за минулого немає. Хіба що видно, що переживає дуже. Але це і все.
просто суркисы присвоили имя Динамо Киев и планомерно его уничтожают, докатились уже до уровня зари, десны и александрии.
Як не прикро, але я абсолютно погоджуюсь із Денисом.