27 квітня 2020 21:21

Евгений Коноплянка vs Разван Марин: Украина против Румынии в FIFA 20

Гравці збірних команд продовжують відстоювати честь своїх країн. І поки стадіони чекають на повернення футболу, вони змагаються у кіберпросторі.


У вівторок, 28 квітня на YouTube-каналі Української асоціації футболу транслюватиметься онлайн-протистояння FIFA 20 між збірними командами України та Румунії (початок — о 20.00).


Збірна України, за яку гратиме зірковий вінгер синьо-жовтих Євген Коноплянка, зустрінеться з командою Румунії, честь якої захищатиме хавбек триколірних Резван Марін.


Матч обіцяє стати одним із найнепередбачуваніших у серії кіберфутбольних змагань збірної України!


Нещодавно Євген Коноплянка продемонстрував свою майстерність у володінні джойстиком у грі до двох перемог зі збірною Польщі. У дуеті з Олександром Зінченком Євген влаштував гідний опір Матеушу Кліху, тим самим забезпечивши успіх України.


Та віртуальний виклик збірної Румунії досить потужний, адже Резван Марін активно грає у FIFA з 2016 року та навіть має картку свого електронного прототипа у грі з максимальним рейтингом 99. Для Євгена, чия кіберфутбольна кар’єра лише набирає оберти, такий суперник — справжня стіна.


Проте в тому-то й міститься цінність спорту — змагатися із сильним супротивником, аби відточити свою майстерність та перейти на новий рівень!


За правилами поєдинку обидва гравці діятимуть у форматі UltimateTeam, таким чином, до команди кожного входитимуть легенди світового футболу. Максимальна кількість матчів, яку можуть зіграти Євген та Резван, — три, а переможцем стане той, хто виграє два з них.


Коментуватиме протистояння прес-аташе головної команди країни Олександр Гливинський.