6 квітня 2020 19:31

Украинский букмекер предлагает поставить на то, что ему удастся сделать Месси послом бренда

Амбасадори Favbet беруть участь у маркетинг-кампаніях та фактично є рекламним обличчям цієї букмекерської контори.

За оцінкою аналітиків БК, імовірність того, що Ліонель Мессі до кінця цього року стане амбасадором компанії вкрай низька – 0,2% (коефіцієнт 500,0).


Зараз компанію представляє Іван Ракітич, віце-чемпіон світу в складі збірної Хорватії, переможець чемпіонатів Іспанії та Ліги чемпіонів з «Барселоною». Його партнерство із конторою передбачає низку рекламних проектів.


Також бренд-амбасадором компанії є популярний український продюсер та співак Потап (Олексій Потапенко). Маркетингові і спонсорські активності реалізують через компанію MOZGI, зокрема розробляють та презентують рекламні відеоролики.


Окрім того, обличчя компанії представляє і колишній гравець київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський. Амбасадором він став восени минулого року. Ще серед зіркових здобутків Favbet – боксер Іван Редкач, футболісти Олександр Глеб і В’ячеслав Шевчук, ведучий Олександр Денисов, коментатор Віктор Вацко та інші. А от світова футбольна знаменитість Ліонель Мессі, який зараз грає в «Барселоні», звісно ж, бажане рекламне обличчя для Favbet, втім, в букмекерській компанії і самі розуміють мізерність таких шансів на запрошення в свою команду.