6 квітня 2020 19:22

Британские букмекеры выручили £2,6 млн для медиков в рамках благотворительной акции

4 квітня відбувся віртуальний турнір з конячих перегонів Grand National, який замінив реальні змагання, що були скасовані внаслідок пандемії коронавірусу.


Нагадаємо, що британські букмекери пообіцяли пожертвують виторг від цього турніру на допомогу медикам.


За підсумками Virtual Grand National, букмекерські компанії планують перерахувати благодійним організаціям НСОЗ 2.6 млн фунтів стерлінгів.

Турнір став дуже популярним завдяки акції БК – майже 5 мільйонів людей стежили за віртуальним конячими перегонами. Для прикладу, торік показник був на рівні 700 тисяч, водночас справжній Grand National зібрав 10-мільйону аудиторію.


«Середня ставка склала 2 фунти, що показало – навіть віртуальні змагання можуть принести задоволення бетторам, які також прагнуть внести свою лепту в благодійність», – заявив представник Coral Девід Стівенс.


Окрім того, Рада з питань азартних ігор і ставок Великобританії пожертвує прибуток від ставок, зроблених в Ірландії, ірландським благодійним організаціям, включаючи Ірландський Червоний Хрест, та сподівається отримати додаткову допомогу від спонсорів, які виділять для цього частину свого виторгу.


«Радий повідомити, що клуб жокеїв подарує 10 тисяч квитків для Національної служби охорони здоров’я на наступний Grand National у 2021 році», – додав виконавчий директор Ради Майкл Дугер.