4 квітня 2020 12:49

Как живет соперник "Динамо" по Кубку Украины во время карантина

Відновлення чемпіонату в Першій лізі затягується через карантин у зв’язку з пандемією небезпечного коронавірусу COVID-19. Звісно, за таких обставин футбол відходить на другий план – головне зараз здоров’я людей.


Так само вважають і самі футболісти «Минаю». Наразі всі вони знаходяться на карантині – разом зі своїми рідними та близькими. Чим вони займаються? Чи вдається в домашніх умовах підтримувати форму? Чи сумують за футболом?

Владислав Микуляк: З сім'єю сидимо дома. Вже встигли зробили «капітальне» прибирання в будинку. Фізичну форму підтримую – роблю різні статичні вправи, планку. А ще з сином у дворі цілий день граємо у футбол. Вечорами всі четверо (дружина, син і донька) можемо сісти та грати у якісь настільні ігри, а перед сном як правило дивимось фільми. Звісно, прикро за таку ситуацію, коли пройшли збори протягом зими, набрали хорошу форму і тут така біда. Скоріше би все закінчилось і повернулося до нормального життя.


Богдан Оринчак: Переважно відпочиваю, читаю книги, сиджу в соціальних мережах і стараюся допомагати бабусі! Зараз я у неї – це село в Рожнятівському районі, Івано-Франківська область. Там же підтримую форму. Кожного дня бігаю крос по 9-10 км, різні фізичні вправи, прес, віджимання. Щодня стараюся знайти якусь роботу для себе аби чимось себе зайняти, адже всі ми сходимо з розуму без футболу. Що читаю? Художня література, різні романи. Зараз прочитав автобіографію Роналду. Він мій кумир, тому прочитав все на одному диханні. Чекаю, щоб друзі дали почитати про Клопа і Гвардіолу. Зараз всі книжкові магазини позачиняли, тому треба почекати, щоб ще щось цікаве купити. Сподіваюся вже якнайскоріше все налагодиться і ми зможемо займатися улюбленою справою і радувати наших вболівальників.


Андрій Попович: Намагаюся сидіти вдома, але не дуже виходить. Ходжу бігати в парк, інколи на нашу базу навідуюся, щоб хоч якось форму підтримувати. Вдома вправи на прес та спину, фізичне навантаження. Головне тримати себе в тонусі, а голкіперські навики не пропадуть. М’яч точно не забуду ловити! А взагалі без футболу дуже сумно – таке враження, що улюблену справу від тебе забрали. Ще вдома у Play Station граю – у Fifa та Call of Duty. І фільми дивлюся, які ще не бачив раніше. І серіали – прям зараз дивлюся «Гострі картузи».


Роман Никитюк: Як і більшість людей, зараз проводжу час з рідними: спілкуємось і обмінюємось новинами, хто які прочитає в інтернеті на рахунок ситуації в країні. Я зараз в Луцьку, де зібралася вся родина, тому скучно не буває. Звісно, ще стараюся підтримувати форму. Вдома займаюся фізичними вправами з фітнес-резинками, а на вулиці бігова робота. В Першій лізі команди і так достатнього довго відпочивають від футболу, а тут така ще така ситуація склалася, що взагалі можна з розуму зійти. Добре, що в нас була можливість зіграти кубковий матч і трішки отримати емоцій. З іншої сторони, сьогодні на першому місці має бути здоров‘я людей, а не футбол. Ще під час карантину фільми дивлюся – з останніх сподобалися «Джентельмени». Зараз ще дивлюся серіал «LOST», а ще з племінником цілими днями переглядаємо мультфільми, останні були «Історія іграшок-3 та 4».


Андрій Ткачук: Зараз знаходжуся в Житомирі, разом з родиною. Живу біля лісу, тому кожен ранок там бігаю. А ще кожен день займаюся зі штангою і фітнес-резинками. Плюс в себе в подвір’ї підтримую форму баскетболом. Я вже давно повісив там кільце, тому зараз воно мені пригодилося. Ще зараз в інтернеті з’явилося багато онлайн тренувань на дому, тому ми з дружиною займаємося разом домашнім фітнесом. А ще читаю книги, граю в більярд і настільний теніс. До того ж, маю доньку, яка точно не дає сумувати! За футболом дуже скучаю, але дам пораду тим хто сходить з розуму без нього: заводьте дітей! Або займайтесь чимось корисним: наприклад, наведіть порядок дома або розвивайте інтелект за рахунок книжок.