4 квітня 2020 10:38

"Агробизнес" купил два аппарата искусственной вентиляции легких для Тернопольской и Хмельницкой областей

Президент ФК Агробізнес Олег Собуцький поділився думками стосовно нових викликів, які стоять перед світом й Україною та які дії застосовуються в клубі.


- Ми стараємося зараз в такий важкий час для України та всього світу не стояти осторонь та допомагати нашим лікарям, тому що вони теж, як і наші воїни, знаходяться зараз на «передовій». Ми бачимо, що в Тернопільській області, зокрема в Монастириському районі, 24 медики на даний момент заразилися цим важким вірусом.

Агробізнес зараз закупив два апарати штучної вентиляції легень, які надаємо в Тернопільську та Хмельницьку області. Також замовили, десь завтра будуть доставлені, електронні термометри, багато медичних костюмів, масок десятки тисяч. Багато вже видали, й далі регулярно закупляємо і роздаємо, бо це зараз дуже необхідний засіб для існування.

Для наших ветеранів розпочали розвозити продуктові пайки. Допомагаємо фінансово нашим лікарням, кому що потрібно - по можливості докупляємо. Навіть при наявності фінансів деколи не вдається придбати необхідне, то намагаємось знайти.

Буквально сьогодні-завтра з Китаю вилетить літак з нашими посилками. Сподіваємось, закуплене Агробізнесом завтра-післязавтра буде в Києві на митниці.

Також виділяємо паливо для доставки медиків, щоб наших героїв-лікарів возили на роботу, тому що ці люди зараз знаходяться «на передовій».