3 квітня 2020 20:18
3

Виктор ВАЦКО: "У "Динамо" пока не работает система своевременной продажи футболистов и подготовки замены этим игрокам в первой команде"

Журналист Виктор Вацко поделился своим мнением о трансферной политике "Динамо"


- У "Динамо" пока не работает система своевременной продажи футболистов и подготовки замены этим игрокам в первой команде. Возьмем один простой пример - Ярмоленко. В свое время он не перешел в "Эвертон" или "Сток Сити", остался в "Динамо" и помог команде выйти в Лигу чемпионов. Таким образом Игорь Суркис посчитал, что таким образом Ярмоленко заработал для клуба 25 млн и в следующем году он был продан за эту сумму в "Боруссию" Д. Такая математика имеет право на существование. С другой стороны я считаю, что Цыганков мог раньше стартовать в первой команде. Но тогда ему закрывал дорогу. Так же, как сейчас Цыганков закрывает дорогу Цитаишвили.

Вацко - типова кротівська журнашлюха.
Динамо живе так, як вважає за потрібне його власник.
Хто ти, щоб його оцінювати, не перебуваючи всередині клубу.
Шахтар вчасно не продав Тайсона, Срну, Ісмаїлі, Вітю голденбоя. Зараз вчасно не продає Тете, Маркоса Антоніо.
І це пенісове сексуальне меншиство не відкриває свого вонючого рота з цього приводу.
Цікаво, а як Циганкову закривали дорогу в першу команду? Вже з 2016 року (тоді Віті було 18 чи 19) він працював із першою командою, грав на обох флангах, а не тільки зліва, часто заміняв Ярмоленка, якщо потрібна була ротація. Кого-кого, а Циганкова на лавці зайвий раз ніхто не тримав, тут Вацко перебільшує. Єдине, що, мабуть, справді турбувало штаб Реброва, це здоров'я Віті, який ще на юнацькому рівні був схильний до частих травм. Але крім цього Циганкову без сумніву довіряли, можливо, більше, ніж деяким іншим динамівським талантам із академії до нього.
Сховати
Serious Sam, не Циганкову закривали дорогу, а Циганков закриває дорогу Цитаішвілі, читайте уважніше!