31 березня 2020 10:25
1

Соперник "Динамо" по Кубку Украины помогает малообеспеченным и пенсионерам во время пандемии

В цей нелегкий для українців час важливо не залишатися осторонь та допомагати тим, хто потребує. Тому ФК «Минай» продовжує свою волонтерську ініціативу #не будь байдужим.


Цього тижня волонтери нашого клубу разом з представниками Minaj Ultras розвозять пакети з продуктами та засобами індивідуального захисту мешканцям, які знаходяться в «зоні ризику». Мова про пенсіонерів, людей з обмеженими можливостями, малозабезпечені сім’ї, ветеранів бойових дій тощо. Всі вони отримали безкоштовні пакунки від футбольного клубу «Минай» та президента Валерія Пересоляка.

«Всі ми зараз стали заручниками цього небезпечного вірусу, який поширився світом. Тому важливо у цей непростий для всіх нас час максимально об’єднати свої можливості та зусилля і допомогти тим, хто цього дійсно потребує, - розповів президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк. – Такими діями ми хочемо нагадати закарпатцям, що їх не залишили на самоті із цією бідою. І такими вчинками ми хочемо аби більше людей «зони ризику», мали змогу залишатися вдома і не наражати себе на небезпеку, а не думали як прогодувати себе. Це головне. Гадаю разом ми переживемо цей нелегкий час, станемо тільки сильнішими і все повернеться на свої місця».

Нагадаємо, що це не єдина волонтерська акція клубу. На днях представники «Минаю» вручили важливі засоби індивідуального захисту для лікарів обласної клінічної інфекційної лікарні Ужгорода, які сьогодні борються «на передовій» із пандемією коронавірусу COVID-19. Окрім цього клуб запустив акцію безкоштовної доставки продуктів.
Респект