30 березня 2020 16:11

Пауза в клубном сезоне-2019/20: "Гент" Пластуна, Яремчука и Безуса

Офіційно сезон у чемпіонаті Бельгії, де у складі «Гента» виступають захисник збірної України Ігор Пластун, а також Роман Безус та Роман Яремчук, що ввійшли до резервного списку Андрія Шевченка, через пандемію вірусу COVID-19 призупинено.


Усім командам заборонено проводити загальні тренування до 5 квітня.


У першій частині сезону-2019/2020 «Генту» залишилося провести лише один тур. Далі — друга, чемпіонська частина, місце в якій команда українців гарантувала собі вже давно.


Після 29-ти зіграних матчів «Гент» із 55-ма пунктами перебуває на другій сходинці турнірної таблиці, відстаючи від лідера, «Брюгге» нашого Едуарда Соболя, на 15 очок. Навряд чи «Буйволи» ще мріють про титул, а от поборотися з конкурентами за другу позицію й путівку до Ліги чемпіонів сезону-2020/2021 їм до снаги.


Додамо, що Ігор Пластун у цьому сезоні зіграв за свій бельгійський клуб 43 поєдинки, в яких забив два м’ячі та віддав одну результативну передачу. Роман Безус провів у складі «Гента» 29 матчів, забив сім м’ячів та відзначився шістьма результативними пасами. На рахунку Романа Яремчука — 30 ігор, 17 забитих м’ячів та чотири гольові передачі.