27 березня 2020 08:15

УАФ на своем Youtube-канале покажет матч Франция - Украина, который состоялся в 1999 году

У п’ятницю, 27 березня о 20:00 на Youtube-каналі Української асоціації футболу дивіться трансляцію матчу національних збірних команд з футболу Франції та України.


COVID-19 позбавив можливості мільйонів шанувальників футболу відвідати та дивитися трансляцію контрольного матчу збірних команд Франції та України, що мала відбутися 27 березня 2020 року на «Стад де Франс» у передмісті Парижа, Сен-Дені. Але фани «синьо-жовтих» не залишаться без видовища!


27 березня 1999 року на цьому ж славнозвісному «Стад де Франс» збірні Франції та України грали матч кваліфікаційного циклу чемпіонату Європи 2000! У вас є унікальна нагода повернутися на два десятки років назад та пригадати легендарний матч між французами та українцями на вщерть переповненій арені!


Шовковський, Ващук, Гусін, Ребров і, звісно ж, Шевченко: збірна України під керівництвом Йожефа Сабо була лідером 4-ї відбіркової групи. А майбутні чемпіони Європи 2000 посідали лише 2-ге місце і їм потрібно було обійти непередбачуваних козаків! Як завершився цей складний та безкомпромісний виїзний двобій збірних Франції та України?


Не пропустіть на Youtube-каналі УАФ 27 березня, о 20:00!