26 березня 2020 17:19

Александр ЧИЖЕВСКИЙ: "Агробизнес" будет наигрывать состав не на один сезон"

Головний тренер "Агробізнесу" Олександр Чижевський розповів у програмі ПФЛ "Україна футбольна" про завдання перед командою на весняну частину сезону у світлі відсутності амбіцій підвищитися у класі.


- Напевно, зараз вже можна говорити про підготовку команди до наступного сезону?


- Не знаю, яке місце Агробізнес посяде за підсумками цього чемпіонату, але ми хочемо розташовуватися якомога вище. Для цього потрібно виходити на кожну гру і досягати максимального результату. Апетит приходить під час їжі. Відбутися може все що завгодно - остаточне рішення ухвалюватиме президент. Наше завдання — грати і перемагати.


Відзначу, що ми постійно підшукуватимемо гравців, які зможуть підсилити команду. Будемо запрошувати новачків на окремі позиції. Для нас головне не кількість, а якість. Кожен новий гравець має бути сильніший за тих хлопців, які у нас зараз є.


Награватимемо склад не на один сезон. Все залежить від завдання, які поставить Олег Собуцький. Наголошую, разом з хлопцями прагнемо прогресувати, це вкрай важливо для нас. Перемоги додають впевненості гравцям. Якщо досягатимемо позитивного результату і знаходитимемося у верхній частині таблиці, то хлопці більш впевнено себе почуватимуть і це нам допоможе у майбутньому.