22 березня 2020 21:26

Пауза в клубном сезоне 2019/20: "Аталанта" Руслана Малиновского

Офіційно сезон в італійській Серії А, де у складі «Аталанти» виступає півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський, через пандемію вірусу COVID-19 призупинено до 3 квітня.


Бергамському клубу в чемпіонаті-2019/2020 залишилося провести 13 зустрічей. Після 25-ти зіграних поєдинків команда Маліновського із 48-ма пунктами посідає четверте місце в турнірній таблиці Серії А. Від третьої позиції, яку займає «Інтер», її відділяє шість очок. Натомість найближчий конкурент чорно-синіх, «Рома», відстає на три очки при тому, що в бергамців є гра в запасі.


Судячи з усього, у поновленому чемпіонаті «Аталанта» зосередиться на боротьбі саме за четверту позицію, яка в наступному сезоні надасть їй можливість знову зіграти в Лізі чемпіонів УЄФА. Також не варто забувати, що Руслан Маліновський разом із партнерами уже вийшов до чвертьфіналу ЛЧ-2019/2020.


Додамо, що в цьому сезоні наш футболіст провів у складі свого італійського клубу 31 поєдинок, відзначився п’ятьма забитими м’ячами й трьома результативними передачами.