21 березня 2020 11:59

Александр ЧИЖЕВСКИЙ: "Агробизнес" отпустил футболистов по домам до 3 апреля"

Головний тренер ФК Агробізнес Олександр Чижевський розповів про ситуацію у клубі на сьогоднішній день.


- Після прильоту з Туреччини ми відпустили футболістів спочатку на один день, понеділок 16-го, додому. За попередніми планами мали зібратися 17 березня для продовження підготовки до сезону у Волочиську. Звісно були в курсі, що відбувається в світі і вже тоді прогнозувалися невтішні наступні події, в зв’язку з поширенням епідемії. Тому ми наступного дня передбачливо продовжили вихідні до середи 18-го, щоб реально розуміти, яка буде ситуація, яке рішення прийме УАФ і даремно не викликати футболістів. Далі кабмін прийняв офіційне рішення про карантин до 3 квітня та відповідно до цього УАФ рішення про перенесення футбольних змагань на невизначений термін. Ми, керівництво та тренерський штаб клубу, що відповідаємо за здоров’я своїх футболістів, їх сімей та родин, підтримали спільне рішення відпустити футболістів по домівках до 3 квітня.


Було також он-лайн спілкування гравців з лікарем команди, який дав вказівки, як футболісти мають поводитися в поточних умовах. А тренерський штаб попросив гравців не розгубити фізичну форму, якої ретельно набували на тренерських зборах в Туреччині, займатися індивідуально, виконуючи при цьому всі карантинні застереження.


Впевнений, що футболісти Агробізнеса є професіоналами і збережуть напрацьовані кропіткою працею навики та форму, щоб успішно, сподіваюся через нетривалий час, проявити себе у наступних футбольних матчах.