18 березня 2020 10:55
2

Президент "Ингульца": "Динамо" будет обжаловать второе место, а мы - Кубок"

Президент Інгульця поділився своїми думками з приводу нинішньої ситуації в українському футболі.


- Ну, поки не розумію, але для мене це нонсенс, я не можу зрозуміти заради чого витрачені гроші і таке інше. Тут в тонусі підвели футболістів, почався чемпіонат і кубок, вже був карантин. Зараз київське Динамо оскаржуватиме друге місце, якщо УАФ прийме рішення на такому рівні і зупинити. Ми оскаржуватимемо Кубок, бо він розпочався, коли було відомо про небезпеку.


Якби ж там в УАФ Павелко взяв і змінив, бл**ь, усіх тих старожилів, які думають не мізками, а чимось іншим. Поставили б молодих, перспективних пацанів, які хоча б на крок прораховували вперед ситуацію. То все було б інакше, а так зараз нонсенс: всі будуть судитися, розповідати, що, якби все було не так, то було б інакше. Це трішки неправильно.

Ну, от дивіться, на сьогоднішній день що ми робимо? Ви говорите, що не чули там інформацію, та нас ніхто не запитує. В тому то і вся проблема, ви зберіть всіх там, хоча б тренерів, і запитайте, як вони бачать цю ситуацію. Не треба президентів, робочу групу з тренерів. Ну, люди втратили гроші. Гаразд, про гроші я вже мовчу. Люди робили свою роботу, приводили до тонусу футболістів під чемпіонат. Як тепер? Це ж тепер треба теж їх запитати. Чому нас ніхто не запитує?


Та послухайте, що говорите, адже Ви суперечите самі собі. Зараз відбудеться Виконком – і нас поставлять перед фактом. І все, просто поставлять перед фактом. Згадаєте ще мої слова, це Україна, тут все можливо.


Грати у футбол. У нас в колгоспі немає ніякого грипу. Грали собі у футбол, і все було нормально.

Ну, це просто катастрофа. Це гроші, викинуті на вітер, хто відшкодує? Зрозуміло, що ніхто. Хоча б просто тепер прислухалися до нас, до наших рекомендацій, як ми це бачимо, футболісти, тренери.


Зібрати всіх тренерів і дійти якоїсь думки. Я розумію, що це катастрофа, якої ще не було. Треба якось виходити з положення. Але, знову ж таки, не треба нас просто ставити перед фактом. Зараз підтягнули футболістів до тонусу під чемпіонат, а він не почався, як далі бути? Тренуватися ж теж не можна. Команду доведеться розпускати, а що потім?


А в мене хіба є вихід? Звичайно буду. Суть в іншому, я зараз не про гроші. Я про футбол. На нього і так ніхто не ходить, а тут ще й полякали цими вірусами. Постійно якась хе**я: то пташиний грип, то ще якийсь. Постійна викачка грошей йде. У нас немає ніякого грипу. В чому проблема?


Приїхали лікарі і перевірили. Ніяких проблем немає. Замовили маски і все інше. Тести, а тепер дзвонять мені і запитують, якщо зараз приймуть, то що робити Зачиняємося, розпускаємо хлопців і будемо чекати, що скаже нам Федерація.

Странное высказывание.
Типа один он тратил деньги и только его тренеры выводили футболистов в форму. А в Италии, Испании, Англии и т.д. в это время наверное в попе пальцем ковырялись. Да там за один сезон бабла потрачено было столько, сколько на его Ингулец на всю жизнь не потратить.
Или он хочет довести до такого состояния как в той же Италии, чтобы люди сотнями в день умирали. Так там хоть какая-никакая медицина есть и то выбирают кого лечить, а кого нет, а в наших еще совковых больницах даже в крупных городах (про малые города и поселки вообще молчу) только и останется, что лечь и умереть, если реальный вал больных начнется. А он начнется, потому что не известно что с собой сейчас привозят возвращенцы из-за границы.
Надивились ми вже на ваших молодих у Раді.