17 березня 2020 16:04

"Колос" приостановил тренировочный процесс

«Сьогодні ми, як ніколи, повинні поставитись з порозумінням до заходів, яких вживає влада, щодо запобігання розповсюдження коронавірусу в нашій країні та виконувати їх. Тому, від сьогоднішнього дня, 17 березня, ФК «Колос» усіма командами (від головної до дитячих команд академії), призупиняє тренувальний процес, як того вимагає Постанова Уряду України. В той же час, ми не можемо зупинити роботу нашої Агрофірми «Світанок». Однак, ми вживаємо всіх можливих заходів, щоб наші працівники та їх сім’ї перебували в максимальній безпеці під час сільськогосподарських робіт.


Ми відповідально ставимось до існуючої проблеми і робимо все для того аби боротьба з пандемією у нашому регіоні була максимально ефективною. В зв’язку з цим футбольний клуб «Колос» та Агрофірма «Світанок» закупили для Васильківської, Фастівської та Білоцерківської районних лікарень — 10 сучасних апаратів для штучної вентиляції легенів, які окрім традиційних, мають 8 розширених режимів роботи; забезпечили медичний персонал лікарень всіма необхідними засобами індивідуального захисту та придбали медикаменти для максимально ефективної роботи закладів під час карантину.


В жодному разі футбольний клуб «Колос» та я особисто, як громадянин України, не залишимося осторонь цієї дуже серйозної для нас всіх проблеми. Ми були, є і будемо однією великою родиною. Друзі, бережіть себе і своїх близьких, бо немає нічого ціннішого за життя!»


Президент ФК «Колос» Андрій Засуха.